First Camp Stensö - Kalmar - First Camp Gå til indhold

Nära både Kalmar city och naturen

First Camp Stensö – Kalmar

 • First Camp Stensö – Kalmar er beliggende i naturskønne og vindbeskyttede omgivelser på en halvø i Kalmarsund. Der er mange dejlige badesteder og meget at opdage rundt omkring campingpladsen. Vores ståpladser og hytter er beliggende i et skyggefuldt område med fine ege-, birke- og aspetræer. Her på campingpladsen er der i sommerugerne også en servicebutik med kaffe og nybagt brød og vores velbesøgte bistro.

  Foruden muligheden for herlige dage med sol og badning tilbyder vores campingplads på Stensö herlige vandrestier, udlejning af cykler og kanoer, en nybygget eventyrgolf og en legeplads med hoppepude. Om sommeren arrangeres der flere sjove aktiviteter såsom børneklub, udendørstræning og aftenunderholdning.

  Kalmar tilbyder ofte begivenheder for hele familien og er flere gange valgt til “Årets sommerby”. Fra campingpladsen er der 3 kilometer til bykernen Kvarnholmen med både badested, butikker, hyggelige caféer og restauranter og populære Larmtorget. Ønsker I at tage på udflugter så er der Smålands glasværk, sløjdriget og vidunderlige Öland med sine mange seværdigheder.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 300 m
  location_city Nærmeste centrum: 2,7 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Stensö – Kalmar er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  Hver dag 08:00 - 17:00

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Få mer med First Camp Club

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter