First Camp Stensö-Kalmar - First Camp Gå til indhold

Nära både Kalmar city och naturen

First Camp Stensö-Kalmar

 • First Camp Stensö-Kalmar er smukt beliggende på en halvø i Kalmarsund. I omgivelserne finder du mange smukke strande og områder at udforske. Dette er et populært sted at slappe af for både lokale og turister. Med det dejlige centrum af Kalmar, kun en kort gåtur væk, er der altid noget at gøre.

  Udover de dejlige dage i solen ved stranden, tilbyder Camping Stensö også smukke vandrestier, mulighed for at leje cykler og kanoer, en minigolfbane og en legeplads med en hoppepude. I højsæsonen er der også mange børneklubaktiviteter for børnene.

  Kalmar tilbyder arrangementer for hele familien og er i flere år blevet stemt til ”årets nummer én sommerby”. Fra campingpladsen er det 3 kilometer til centrum af Kvarnholmen med en strand, butikker, caféer, restauranter og det populære torv kaldet Larmtorget.

  Hvis du vil på dagsture er Kalmar det perfekte udgangspunkt for at besøge Smålands glasværk og Öland med dens mange turistattraktioner.

  Info

  Öppettider
  First Camp Stensö-Kalmar har öppet året om.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  31 august til 27 september
  Hver dag 10:00 - 18:00
  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Få mer med First Camp Club

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Upptäck våra stugor

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading