First Camp Stensö-Kalmar - First Camp Gå til indhold

Nära både Kalmar city och naturen

First Camp Stensö-Kalmar

 • First Camp Stensö-Kalmar er smukt beliggende på en halvø i Kalmarsund. I omgivelserne finder du mange smukke strande og områder at udforske. Dette er et populært sted at slappe af for både lokale og turister. Med det dejlige centrum af Kalmar, kun en kort gåtur væk, er der altid noget at gøre.

  Udover de dejlige dage i solen ved stranden, tilbyder Camping Stensö også smukke vandrestier, mulighed for at leje cykler og kanoer, en minigolfbane og en legeplads med en hoppepude. I højsæsonen er der også mange børneklubaktiviteter for børnene.

  Kalmar tilbyder arrangementer for hele familien og er i flere år blevet stemt til ”årets nummer én sommerby”. Fra campingpladsen er det 3 kilometer til centrum af Kvarnholmen med en strand, butikker, caféer, restauranter og det populære torv kaldet Larmtorget.

  Hvis du vil på dagsture er Kalmar det perfekte udgangspunkt for at besøge Smålands glasværk og Öland med dens mange turistattraktioner.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Stensö finns här som vanligt.

  Öppettider
  First Camp Stensö-Kalmar har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 08:00 - 22:00
  9 august til 30 august
  Hver dag 10:00 - 18:00
  31 august til 27 september
  mandag - torsdag 09:00 - 18:00
  fredag - lørdag 09:00 - 19:00
  søndag 09:00 - 18:00
  28 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Yoga & cirkelträning

  Læs mere

  Barnklubb med Yessi

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading