Camping - First Camp Gå til indhold

Black Friday - 40% på camping og hytter! Book med koden: FRIDAY21

Til tilbuddet

Enestående udsigt over Lillebælt

Stort udendørs vandland

4 stjernet camping ved Middelfart

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er med til at give Skovlund sine velfortjente fire stjerner. I al beskedenhed synes vi også den er hver eneste en værd og vi arbejder hårdt på at leve op til standarden hvert år, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal med hele 3 hoppepuder. Derudover har vi boldplads, minigolf, tennis og naturligvis vores populære klappedyr midt på pladsen, så børnene har altid noget at lave.

Blot 500 meter fra campingpladsen ligger en af Fyns mest børnevenlige strande – naturligvis med blåt flag. Perfekt til en dukkert, leg i vandet eller som start på en tur i havkajak. I det hele taget er naturoplevelser for hele familien inklusiv, når du holder ferie på Skovlund Camping. Enten på egen hånd, med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Moderne faciliteter

Uanset hvor du ligger på First Camp Skovlund er du aldrig langt fra en af vores 3 bygninger med toilet, bad og køkkenfaciliteter. Vi har uden tvivl Danmarks bedste udsigt fra vores udendørs køkken midt på pladsen. Tænk at opleve, at familien ligefrem vil kæmpe om at få lov til at vaske op.

Priser

Vi er skiftet til dynamiske priser, præcis som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for selv at lede efter prisen i indviklede prislister og kan i stedet let få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Derfor har vi ikke længere prislister på overnatning her på siden.

Campingplads

Campingplads

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand...

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.

Autocamper

Autocamper

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller længere ophold efter ønske. – Vi ynder...

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen...

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller længere ophold efter ønske.

– Vi ynder at kalde det ”Fyns hyggelige hjørne” – Moderne campingplads med lækre faciliteter – Alle de store attraktioner på Fyn kan nås på under 1 time – Legoland – Givskud – Jelling og Ribe er ofte på programmet Vi har specielt indrettede pladser for Autocampere – der er mulighed for både at vælge store pladser og pladser med havudsigt.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere