Camping - First Camp Gå til indhold

Enestående udsigt over Lillebælt

Stort udend√łrs vandland

4 stjernet camping ved Middelfart

Har du set vores Kristi Himmelfart-tilbud?

Prisen er inklusiv:

  • Op til 6 personer i vogn/telt
  • Fri adgang til pool/badeland* 🙌
  • Strømforbrug og el tilslutning
  • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
  • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
  • Masser af gratis aktiviteter for hele familien
  • Priser fra kr. 1.495,-
  • Se mere her:

Spar booking gebyret på kr. 100,- og book online.

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland.

Sær tilbud: Booker du både vores Kristi Himmelfartstilbud og vores Pinseferietilbud kan du lade vognen stå for blot DKK 20,- pr. døgn. Ring til pågældende campingplads for at høre nærmere.

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er med til at give Skovlund sine velfortjente fire stjerner. I al beskedenhed synes vi også den er hver eneste en værd og vi arbejder hårdt på at leve op til standarden hvert år, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal med hele 3 hoppepuder. Derudover har vi boldbaner, minigolf og tennis. Hos os har børn og barnlige sjæle altid noget at lave.

Blot 500 meter fra campingpladsen ligger en af Fyns mest børnevenlige strande – naturligvis med blåt flag. Perfekt til en dukkert, leg i vandet eller som start på en tur i havkajak. I det hele taget er naturoplevelser for hele familien inklusiv, når du holder ferie på First Camp Skovlund – Lillebælt. Enten på egen hånd, med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Moderne faciliteter

Uanset hvor du ligger på First Camp Skovlund er du aldrig langt fra en af vores 3 bygninger med toilet, bad og køkkenfaciliteter. Vi har uden tvivl Danmarks bedste udsigt fra vores udendørs køkken midt på pladsen. Tænk at opleve, at familien ligefrem vil kæmpe om at få lov til at vaske op.

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Priser

Vi er skiftet til dynamiske priser, præcis som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for selv at lede efter prisen i indviklede prislister og kan i stedet let få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Derfor har vi ikke længere prislister på overnatning her på siden.

Campingplads

Campingplads

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand...

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.

Autocamper

Autocamper

First Camp Skovlund er s√¶rlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller l√¶ngere ophold efter √łnske. ‚Äď Vi ynder...

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen...

First Camp Skovlund er s√¶rlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller l√¶ngere ophold efter √łnske.

‚Äď Vi ynder at kalde det¬†‚ÄĚFyns hyggelige hj√łrne‚ÄĚ ‚Äď Moderne campingplads med l√¶kre faciliteter ‚Äď Alle de store attraktioner p√• Fyn kan n√•s p√• under 1 time ‚Äď Legoland ‚Äď Givskud ‚Äď Jelling og Ribe er ofte p√• programmet Vi har specielt indrettede pladser for Autocampere ‚Äď der er mulighed for b√•de at v√¶lge store pladser og pladser med havudsigt.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

K√łr p√• mountainbike om efter√•ret/for√•ret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere