First Camp Skönstavik-Karlskrona - First Camp Gå til indhold

En familjecamping att trivas på

First Camp Skönstavik-Karlskrona

 • First Camp Skönstavik-Karlskrona er en moderne familielejr af høj standard. Her bor du fredeligt og behageligt i et frodigt miljø lige ved havet og på samme tid tæt på det hyggelige Karlskrona centrum. På denne perle af en campingplads er der alle ingredienserne til en rigtig dejlig ferie. Der er også en servicebutik, en café og en restaurant med god mad og drikke.

  På og omkring campingpladsen er det meget sjovt at finde for hele familien. For eksempel er der en 9-hullers minigolfbane, en træfyret sauna, et træningsspor og mulighed for at leje cykler, Segway og kanoer, kajakker og robåde. Hvis du vil nyde solen og svømme, er der flere badebugter med både sandstrand og dejlige klipper i området omkring anlægget. Her er også et godt sted at prøve fiskelykken!

  Med en gå- eller cykeltur kan du nemt komme til Karlskrona centrum med dejlige shoppingmuligheder, mange dejlige caféer og restauranter og det populære Marin Museum. Gå ikke glip af chancen for at tage dig ud blandt øerne i den fantastiske øhav i Blekinge.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Skönstavik finns här som vanligt.

  Öppettider
  First Camp Skönstavik-Karlskrona har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 10:00 - 20:00
  9 august til 30 august
  mandag - lørdag 10:00 - 18:00
  søndag 10:00 - 13:00
  31 august til 27 september
  mandag - torsdag 09:00 - 18:00
  fredag - lørdag 09:00 - 19:00
  søndag 09:00 - 13:00
  28 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading