First Camp Sivik-Lysekil - First Camp Gå til indhold

Nära havet och Lysekil

First Camp Sivik-Lysekil

 • First Camp Sivik-Lysekil i Bohuslän er feriestedet for dem der kan lide sol, svømning og fiskeri. Her kan du få dejlige og hyggelige dage ved det vidunderlige vestkystmiljø. I området er der masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Og ikke mindst, en uovertruffen nærhed til det mousserende blå hav.

  Her er en velassorteret servicebutik, hvis du har brug for at shoppe. Hunde er hjerteligt velkomne på campingpladsen. I nærheden er der mulighed for behagelige vandreture i forskellige miljøer og en dejlig hundebadeplads. På og omkring destinationen kan du spille minigolf, prøve klatring, fiske, tage fine vandreture og selvfølgelig solbade og svømme. Du kan også leje en kano eller kajak og få en uforglemmelig og fornøjelig oplevelse på havet. Farvandet er også perfekt til dykkereventyr.

  Lysekil centrum med shopping og restauranter ligger kun 4 kilometer væk, og her kan du nemt tage bussen. Værd at besøge er også det populære Sea House – et akvarium med masser af dyr og fisk, der findes i farvandet ud for Lysekil. Hvis du vil fortsætte med temaet dyr, kan du også foretage en dagstur til den nordiske ark.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Sivik finns här som vanligt.

  Öppettider
  First Camp Sivik-Lysekil har öppet 3 april – 27 september 2020.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 10:00 - 20:00
  9 august til 30 august
  mandag - lørdag 10:00 - 18:00
  søndag 10:00 - 13:00
  31 august til 27 september
  mandag - torsdag 09:00 - 18:00
  fredag - lørdag 09:00 - 19:00
  søndag 09:00 - 13:00

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading