First Camp Siljansbadet - Rättvik - 4-stjärnig camping vid stranden nära centrum Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Siljansbadet – Rättvik

 • Det firestjernede Siljansbadet ligger langs med Siljans lavvandede og badevenlige sandstrand. Det er det perfekte sted til skønne badeture, spændende familieaktiviteter og middage ved vandet i solnedgangens skær.

  Mange af pladserne på campingpladsen har strandgrund, andre ligger under skyggefulde fyrretræer eller i åbne solrige områder. Vi har overnatningsmuligheder i forskellige størrelser og standarder, fra enkle campinghytter til mobilehomes og lejligheder. I den sydlige del af campingpladsen ligger Rättviks kendte vartegn Långbryggan med sine 628 meter, og i den nordlige del ses kirken og kirkestaldene. Midt i området ligger desuden den populære legeplads og minigolfbane.

  Der er en kort gåtur ind til centrum af Rättvik, der byder på hyggelige butikker, håndværk, caféer og restauranter. Mellem campingpladsen og centrum ligger Resecentrum, så du nemt kan komme med toget og praktisk talt lande på campingområdet, når du træder ud på perronen.

  Velkommen til en familieperle ved Siljans strand!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 100m
  location_city Nærmeste centrum: 500m

  Info

  Åbningstider
  First Camp Siljansbadet – Rättvik har lukket for sæsonen og åbner igen den 28. april 2022. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  In charge of rentals
  Svenska Campingpärlor AB org.nr: 556528-3628.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere