First Camp Siljansbadet - Rättvik - 4-stjärnig camping vid stranden nära centrum Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Siljansbadet – Rättvik

 • Det firestjernede Siljansbadet ligger langs med Siljans lavvandede og badevenlige sandstrand. Det er det perfekte sted til skønne badeture, spændende familieaktiviteter og middage ved vandet i solnedgangens skær.

  Mange af pladserne på campingpladsen har strandgrund, andre ligger under skyggefulde fyrretræer eller i åbne solrige områder. Vi har overnatningsmuligheder i forskellige størrelser og standarder, fra enkle campinghytter til mobilehomes og lejligheder. I den sydlige del af campingpladsen ligger Rättviks kendte vartegn Långbryggan med sine 628 meter, og i den nordlige del ses kirken og kirkestaldene. Midt i området ligger desuden den populære legeplads og minigolfbane.

  Der er en kort gåtur ind til centrum af Rättvik, der byder på hyggelige butikker, håndværk, caféer og restauranter. Mellem campingpladsen og centrum ligger Resecentrum, så du nemt kan komme med toget og praktisk talt lande på campingområdet, når du træder ud på perronen.

  Velkommen til en familieperle ved Siljans strand!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 100m
  location_city Nærmeste centrum: 500m
  Besøg lavpriskalenderen 🎉

  Hvad med at bestille din næste rejse til den bedst mulige pris? Vælg hvor, hvornår og hvordan du vil rejse og lad lavpriskalenderen klare resten af ​​arbejdet. Her får du forslag til den bedste pris ud fra dine ønsker, hurra!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Siljansbadet – Rättvik  er nu åben for sæsonen og lukker igen til efteråret. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  23 juni til 13 august
  mandag - søndag 08:00 - 22:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Er du interesseret i at blive sæsongæst?

  Læs mere

  Bucketliste i siljan og omegn

  Læs mere

  Besøg Enåbadet!

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter