First Camp Röstånga - Söderåsen - First Camp Hoppa till innehåll

En naturskön oas för hela familjen

First Camp Röstånga – Söderåsen

 • First Camp Röstånga – Söderåsen er en smukt beliggende campingplads lige i nærheden af Söderåsens Nationalpark i Sveriges sydligste landskab – Skåne. Her finder du en komplet feriebestemmelse for hele familien at trives på.

  Stejlt skrånende klipper, frodige skove, snoede bække og fiskerige vande omgiver bestemmelsesstedet, som næppe overlader noget at ønske. Bare på campingområdet er der to fiskesøer, hvor du med fordel kan prøve fiskelykken. Den rolige, men dramatiske natur, som omgiver campingpladsen gør dette til at sted, hvor man virkelig kan koble fra og nyde det.

  En varm sommerdag på campingpladsen tilbringes måske allerbedst ved bestemmelsesstedets fine friluftsbad med en 50-meter pool, tre børnepooler og en vandrutsjebane. Mellem dukkerterne i det blå er der desuden flere legepladser, hoppepuder, minigolfbane, boule-bane og beachvolley-bane (for at nævne nogle aktiviteter) til rådighed. Det er ikke for ingenting at Röstånga – Söderåsen er blevet nomineret til ”Bedste campingplads for børnefamilier” af den svenske site Barnsemester.se.

  På området er der også en mindre butik med små nødvendige ting, og for den sultne er der også vores restaurant at besøge for en god bid mad til frokost eller middag.

  Söderåsens Nationalpark nær ved campingpladsen er et af Sveriges mest besøgte turistmål. Her tilbydes blandt andet guidede ture, fine vandre- og cykelstier, fiskeri, ridning, skinnecykling og kanosejlads. Sørg også for at besøge Skånes Dyrepark, når du nu er her!

  Velkommen til et bestemmelsessted i hjertet af Skåne.

  Flex = pengene tilbage, hvis du skifter mening

  Book din ferie med Flex - så kan du skifte indtil 15 dagen før ankomst og få dine penge tilbage!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Röstånga – Söderåsen er lukket for sæsonen og åbner igen den 26. marts 2021. Andre enheder såsom restauranten og butikken har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  26 marts till 29 april
  Alla dagar 09:00 - 18:00
  30 april till 10 juni
  Alla dagar 09:00 - 19:00
  11 juni till 24 juni
  Alla dagar 08:00 - 20:00
  25 juni till 14 august
  Alla dagar 08:00 - 22:00
  15 august till 26 september
  Alla dagar 09:00 - 19:00

  Service butik
  Servicebutikken er åben 26. marts – 26. september 2021. Sortimentet genopfyldes gradvist i præ-sæsonen.

  Bistro
  Bistroen er lukket for sæsonen og åbner igen i 2021.

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Se praktisk info

  Besök Söderåsens Nationalpark

  Läs mer

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Läs mer

  Upptäck våra stugor

  Läs mer

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Läs mer

  Din guide til Skåne

  Läs mer

  11 tips til mindre campingpladser

  Läs mer