First Camp Röstånga-Söderåsen - First Camp Gå til indhold

En naturskön oas för hela familjen

First Camp Röstånga-Söderåsen

 • First Camp Röstånga-Söderåsen er en smukt beliggende campingplads lige i nærheden af Söderåsens Nationalpark i Sveriges sydligste landskab – Skåne. Her finder du en komplet feriebestemmelse for hele familien at trives på.

  Stejlt skrånende klipper, frodige skove, snoede bække og fiskerige vande omgiver bestemmelsesstedet, som næppe overlader noget at ønske. Bare på campingområdet er der to fiskesøer, hvor du med fordel kan prøve fiskelykken. Den rolige, men dramatiske natur, som omgiver campingpladsen gør dette til at sted, hvor man virkelig kan koble fra og nyde det.

  En varm sommerdag på campingpladsen tilbringes måske allerbedst ved bestemmelsesstedets fine friluftsbad med en 50-meter pool, tre børnepooler og en vandrutsjebane. Mellem dukkerterne i det blå er der desuden flere legepladser, hoppepuder, minigolfbane, boule-bane og beachvolley-bane (for at nævne nogle aktiviteter) til rådighed. Det er ikke for ingenting at Röstånga-Söderåsen er blevet nomineret til ”Bedste campingplads for børnefamilier” af den svenske site Barnsemester.se.

  På området er der også en mindre butik med små nødvendige ting, og for den sultne er der også vores restaurant at besøge for en god bid mad til frokost eller middag.

  Söderåsens Nationalpark nær ved campingpladsen er et af Sveriges mest besøgte turistmål. Her tilbydes blandt andet guidede ture, fine vandre- og cykelstier, fiskeri, ridning, skinnecykling og kanosejlads. Sørg også for at besøge Skånes Dyrepark, når du nu er her!

  Velkommen til et bestemmelsessted i hjertet af Skåne.

  Info

  Öppettider
  First Camp Röstånga-Söderåsen har öppet fram till 27 september 2020. Campingen öppnar åter 26 mars 2021.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  31 august til 27 september
  Hver dag 10:00 - 18:00

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Besök Söderåsens Nationalpark

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Upptäck våra stugor

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading