First Camp Röstånga - First Camp Gå til indhold

En naturskön oas för hela familjen

First Camp Röstånga-Söderåsen

First Camp Röstånga-Söderåsen er en smukt beliggende campingplads lige i nærheden af Söderåsens Nationalpark i Sveriges sydligste landskab – Skåne. Her finder du en komplet feriebestemmelse for hele familien at trives på.

Stejlt skrånende klipper, frodige skove, snoede bække og fiskerige vande omgiver bestemmelsesstedet, som næppe overlader noget at ønske. Bare på campingområdet er der to fiskesøer, hvor du med fordel kan prøve fiskelykken. Den rolige, men dramatiske natur, som omgiver campingpladsen gør dette til at sted, hvor man virkelig kan koble fra og nyde det.

En varm sommerdag på campingpladsen tilbringes måske allerbedst ved bestemmelsesstedets fine friluftsbad med en opvarmet 50-meter pool, tre børnepooler og en vandrutsjebane. Mellem dukkerterne i det blå er der desuden flere legepladser, hoppepuder, minigolfbane, boule-bane og beachvolley-bane (for at nævne nogle aktiviteter) til rådighed. Det er ikke for ingenting at Röstånga-Söderåsen er blevet nomineret til ”Bedste campingplads for børnefamilier” af den svenske site Barnsemester.se.

På området er der også en mindre butik med små nødvendige ting, og for den sultne er der også vores restaurant at besøge for en god bid mad til frokost eller middag.

Söderåsens Nationalpark nær ved campingpladsen er et af Sveriges mest besøgte turistmål. Her tilbydes blandt andet guidede ture, fine vandre- og cykelstier, fiskeri, ridning, skinnecykling og kanosejlads. Sørg også for at besøge Skånes Dyrepark, når du nu er her!

Velkommen til et bestemmelsessted i hjertet af Skåne.

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Röstånga finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp Röstånga-Söderåsen har öppet fram till 1 oktober 2020.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

18 juni til 8 august
Hver dag 08:00 - 22:00
9 august til 30 august
Hver dag 09:00 - 19:00
31 august til 27 september
mandag - torsdag 09:00 - 18:00
fredag - lørdag 09:00 - 19:00
søndag 09:00 - 18:00
27 september til 31 december
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Kontantfritt
Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

Praktisk info

Yoga och cirkelträning

Læs mere

Barnklubb med Yessi

Læs mere

Sommarunderhållning

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading