Udlejningsvogn - First Camp Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

Udlejningsvogn

Lej en campingvogn på First Camp Råbjerg Mile – Skagen

Det viste billede er blot et eksempel – og er ikke retvisende for hvordan den faktiske udlejningsvogn ser ud. Kontakt campingpladsen for yderligere info ✌

Har du set vores sommerferietilbud?

  • Fri adgang til pool/badeland
  • Op til 6 personer i egen vogn/telt eller autocamper
  • Gratis aktivitetsprogram fra mandag – lørdag fra uge 27 til 32
  • Gratis bad + varmt vand i servicebygninger
  • Sjov og underholdning for hele familien
  • Og meget meget mere..
  • Læs mere her:

Har I lyst til at tage på campingferie i det nordjyske, men har ikke en campingvogn, kan I leje en vogn hos First Camp Råbjerg Mile – Skagen.

Lejer I campingvogn hos os, kommer den fuldt udstyret med fortelt, havemøbler, køkkenudstyr mv. Det bliver ikke meget nemmere. Så længe I selv husker tøj og tandbørste, er alt stort set på plads til turen. Vi står naturligvis klar til at hjælpe så godt vi kan, hvis I har spørgsmål til vores tilbud. Kontakt os på raabjerg@firstcamp.dk eller ring til os på 45+ 98 48 75 00, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere