Udlejningsvogn - First Camp Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

Udlejningsvogn

Lej en campingvogn på First Camp Råbjerg Mile – Skagen

Det viste billede er blot et eksempel – og er ikke retvisende for hvordan den faktiske udlejningsvogn ser ud. Kontakt campingpladsen for yderligere info ✌

Medbring egen campingvogn, telt eller autocamper, og tilbring sommeren hos os ved Råbjerg Mile – se mere her.

Har I lyst til at tage på campingferie i det nordjyske, men har ikke en campingvogn, kan I leje en vogn hos First Camp Råbjerg Mile – Skagen.

Lejer I campingvogn hos os, kommer den fuldt udstyret med fortelt, havemøbler, køkkenudstyr mv. Det bliver ikke meget nemmere. Så længe I selv husker tøj og tandbørste, er alt stort set på plads til turen. Vi står naturligvis klar til at hjælpe så godt vi kan, hvis I har spørgsmål til vores tilbud. Kontakt os på raabjerg@firstcamp.dk eller ring til os på 45+ 98 48 75 00, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter