First Camp Råbjerg Mile - Skagen | Besøg vores butik Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

Kig forbi i butikken

I butikken har vi en god del af det, I skal bruge på jeres campingferie. Både de friskbagte rundstykker til  morgenmaden, æg og sild til frokostbordet, samt pølser til grillen.

Mangler du en lille skarp, noget blødt eller sødt så kig ind. Har du glemt tandbørsten og shampooen, så kan vi også hjælpe dig. Grillkul behøver du heller ikke pakke ned, det finder du i butikken, så aftensmaden får den helt rigtige feriesmag.

Lad os friste dig med duftende brød og kager hele dagen – lunt og friskbagt. Uhmmm…

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter