First Camp Råbjerg Mile - Skagen | Besøg vores butik Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

Kig forbi i butikken

I butikken har vi en god del af det, I skal bruge på jeres campingferie. Både de friskbagte rundstykker til  morgenmaden, æg og sild til frokostbordet, samt pølser til grillen.

Mangler du en lille skarp, noget blødt eller sødt så kig ind. Har du glemt tandbørsten og shampooen, så kan vi også hjælpe dig. Grillkul behøver du heller ikke pakke ned, det finder du i butikken, så aftensmaden får den helt rigtige feriesmag.

Lad os friste dig med duftende brød og kager hele dagen – lunt og friskbagt. Uhmmm…

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere