Badeland/Pool - First Camp Gå til indhold

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Anlagt i cirkler til alles fordel

Naturoplevelser i særklasse

Badeland/Pool

Har du set vores Kristi Himmelfart-tilbud?

Prisen er inklusiv:

  • Op til 6 personer i vogn/telt
  • Fri adgang til pool/badeland* 🙌
  • Strømforbrug og el tilslutning
  • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
  • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
  • Masser af gratis aktiviteter for hele familien
  • Priser fra kr. 1.495,-
  • Se mere her:

Badeland

Elsker I vandet? Det gør vi også! Derfor har First Camp Råbjerg Mile – Skagen et dejligt badeland. Som den eneste campingplads i Skagensområdet har vi både et indendørs badeland og et udendørs svømmebasin. Derudover er der jo heller ikke langt til naturskønne Vesterhavet eller Kattegat, så et besøg hos os kommer med rige muligheder for at hoppe i vandet med venner og familie og have det sjovt.

I forsæsonen og eftersæsonen, er det pragtfuldt at kunne hoppe i den indendørs pool eller varme spabad, eller måske slå et smut i den hede sauna. Efter en dejlig rask gåtur langs stranden, på milen eller måske en cykeltur til Skagen, er der næsten ikke noget bedre end en forfriskende dukkert i vandet. Er det camping med badeland, I søger, finder I noget af det bedste hos os!

I kan også se den fantastiske solnedgang fra stranden ved Kandestederne eller fra toppen af Råbjerg Mile. Stemningen og farverne er så smukke, at tager man et tæppe og en picnickurv med, får man lyst til aldrig at forlade stedet igen. Uanset om I foretrækker sjov i vandet eller naturskønne oplevelser, vil First Camp Råbjerg Mile – Skagen bringe familien og vennerne tættere sammen gennem dejlige, fælles oplevelser.

Vesterhavet, Kattegat, Råbjerg mile, Skagen badeland – vidunderligt!

Pool

På First Camp Råbjerg Mile – Skagen er vi stolte over at have en lækker udendørs pool, der indbyder til sjov, leg og afslapning.

Hvad med at prøve en tur i vores sjove rutschebane, der giver et dejligt sus i maven?

Leg, pjask og spil bold i vandet – uanset om du er barn eller voksen. Lad børnene brænde energi af og find dit indre legebarn frem og deltag i løjerne!

Camping med pool for de mindste

Vi har selvfølgelig også en afdeling for de mindste, hvis vandpjaskeriet bliver for voldsomt. Lad de små blive fortrolige med vand. De vil helt sikkert hygge sig i området for de mindste børn, hvor vandleg bliver holdt på et niveau, der er trygt og sjovt for dem.

Når alle børnene er godt i gang med vandsjov, så smid dig i en af vores skønne solsenge. Slæng benene op, nyd en god bog og lyden af børn, der hygger sig.

På en varm sommerdag kan intet slå vores skønne udendørs pool – hvad end du er barn eller voksen!

Åbningstider

Badeland indendørs
Lavsæson: 9 – 17
Højsæson: 8 – 20

Badeland udendørs
Lavsæson: Lukket
Højsæson: 10 – 19

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere