Standplads Råå Vallar - First Camp Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Standplads Råå Vallar

Velkommen til Standplads Råå Vallar!

Standpladsen ved Råå Vallar ligger lige ved campingpladsens indkørsel, udenfor bommene. Her har du, som bare skal gøre et kort stop, den absolut bedste beliggenhed og en uforlignelig udsigt til vores naboland mod vest. Her er der i alt 12 pladser til dig med autocamper i to forskellige størrelser – 5×7 meter og 5×12 meter.

På standpladsen er der et toilet med vask, som kan bruges om foråret, sommeren og efteråret (ikke vinter).

Ind- og udtjekning

Indtjekning: fra kl. 12 (åbent hele døgnet).
Udtjekning: senest kl. 12.00.

Bestilling og pris

Du bestiller og betaler med det samme i receptionen eller betalingsautomaten på standpladsen. Pladserne kan ikke bestilles online.

Pris pr. døgn: 175-195 SEK inkl. autocamperplads og adgang til toilet med vask om foråret, sommeren og efteråret (ikke vinter).

Vær venligst opmærksom på, at der ikke er adgang til el, servicehus eller poolområde. Der er en tømningsstation på campingpladsen, hvor du kan tømme og påfylde ferskvand gratis.

Find vej

Kustgatan 95, 252 70 Råå
Koordinater: 56.00345750, 12.72935760
Find vej

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere