Standplads Råå Vallar - First Camp Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

Standplads Råå Vallar

Velkommen til Standplads Råå Vallar!

Standpladsen ved Råå Vallar ligger lige ved campingpladsens indkørsel, udenfor bommene. Her har du, som bare skal gøre et kort stop, den absolut bedste beliggenhed og en uforlignelig udsigt til vores naboland mod vest. Her er der i alt 12 pladser til dig med autocamper i to forskellige størrelser – 5×7 meter og 5×12 meter.

På standpladsen er der et toilet med vask, som kan bruges om foråret, sommeren og efteråret (ikke vinter).

Ind- og udtjekning

Indtjekning: fra kl. 12 (åbent hele døgnet).
Udtjekning: senest kl. 12.00.

Bestilling og pris

Du bestiller og betaler med det samme i receptionen eller betalingsautomaten på standpladsen. Pladserne kan ikke bestilles online.

Pris pr. døgn: Fra 180 SEK inkl. autocamperplads og adgang til toilet med vask om foråret, sommeren og efteråret (ikke vinter).

Vær venligst opmærksom på, at der ikke er adgang til el, servicehus eller poolområde. Der er en tømningsstation på campingpladsen, hvor du kan tømme og påfylde ferskvand gratis.

Find vej

Kustgatan 95, 252 70 Råå
Koordinater: 56.00345750, 12.72935760
Find vej

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter