First Camp Råå Vallar-Helsingborg - First Camp Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

First Camp Råå Vallar-Helsingborg

Ønsker du at tage på strandferie uden at rejse for langt? First Camp Råå Vallar-Helsingborg ligger lige syd for Helsingborg langs med Skånes vestlige kystlinje og med havet som nærmeste nabo og en storslået udsigt over Ven. Fra Helsingør er det kun en 20 minutters færgetur over til naboen på den anden side af sundet, og vips siger det, så er du pludselig fremme på vores campingplads.

Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan ønske sig. En udmærket destination for både familier, kammerater og kærlighedspar. Nyd en campingferie med sol og badning, ved stranden eller poolen, og besøg i den fine by Helsingborg.

Med en fin badeplads lige ved bestemmelsen og en opvarmet 50-meters udendørspool og børnepool på området tilbydes der udmærkede muligheder for skøn badning. På området er der en hel del andre sjove aktiviteter at vælge imellem. Hvad siger du til en runde eventyrgolf eller at leje en cykel og udforske omgivelserne? For de lidt mindre er der både legeplads og en sjov hoppeborg at lege på. Om sommeren er der også et fuldt spækket aktivitetsprogram for både store og små campister på bestemmelsesstedet.

De sydlige dele af Sverige har smukke og kontrastrige landskaber, fra skovrige bjerge og vildmark i det nordlige Skåne til smukke enge længere sydpå. Findes der en bedre måde at campere på end midt i hvad Skåne har at byde på?

 

Info

Öppettider
First Camp Råå Vallar-Helsingborg har öppet året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

31 august til 27 september
Hver dag 09:00 - 19:00
28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Praktisk info

Badäventyret börjar här!

Læs mere

Snooza hemresan - bli säsongsgäst

Læs mere

Familjevänliga stugor

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading