Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

First Camp Råå Vallar-Helsingborg

Ønsker du at tage på strandferie uden at rejse for langt? First Camp Råå Vallar-Helsingborg ligger lige syd for Helsingborg langs med Skånes vestlige kystlinje og med havet som nærmeste nabo og en storslået udsigt over Ven. Fra Helsingør er det kun en 20 minutters færgetur over til naboen på den anden side af sundet, og vips siger det, så er du pludselig fremme på vores campingplads.

Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan ønske sig. En udmærket destination for både familier, kammerater og kærlighedspar. Nyd en campingferie med sol og badning, ved stranden eller poolen, og besøg i den fine by Helsingborg.

Med en fin badeplads lige ved bestemmelsen og en opvarmet 50-meters udendørspool og børnepool på området tilbydes der udmærkede muligheder for skøn badning. På området er der en hel del andre sjove aktiviteter at vælge imellem. Hvad siger du til en runde eventyrgolf eller at leje en cykel og udforske omgivelserne? For de lidt mindre er der både legeplads og en sjov hoppeborg at lege på. Om sommeren er der også et fuldt spækket aktivitetsprogram for både store og små campister på bestemmelsesstedet.

De sydlige dele af Sverige har smukke og kontrastrige landskaber, fra skovrige bjerge og vildmark i det nordlige Skåne til smukke enge længere sydpå. Findes der en bedre måde at campere på end midt i hvad Skåne har at byde på?

 

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

In- och utcheckning

Stugor
Incheckning:  Från kl 15:00
Utcheckning: Senast kl 12:00

Campingplats, husbilsplats & tältplats
Incheckning:  Från kl 13:30
Utcheckning: Senast kl 12:00

3 april til 4 juni
09:00 - 18:00
5 juni til 17 juni
08:00 - 21:00
18 juni til 8 august
08:00 - 23:00
9 august til 27 september
08:00 - 21:00
2 september til 31 december
08:00 - 17:00
Stängt
Praktisk info

Påsklovscamping och aktiviteter

Læs mere

Barnklubb på campingen

Læs mere

Sommarunderhållning

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Loading