Råå Vallar - Helsingborg - First Camp Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Råå Vallar – Helsingborg

 • Ønsker du at tage på strandferie uden at rejse for langt? First Camp Råå Vallar – Helsingborg ligger lige syd for Helsingborg langs med Skånes vestlige kystlinje og med havet som nærmeste nabo og en storslået udsigt over Ven. Fra Helsingør er det kun en 20 minutters færgetur over til naboen på den anden side af sundet, og vips siger det, så er du pludselig fremme på vores campingplads.

  Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan ønske sig. En udmærket destination for både familier, kammerater og kærlighedspar. Nyd en campingferie med sol og badning, ved stranden eller poolen, og besøg i den fine by Helsingborg.

  Med en fin badeplads lige ved bestemmelsen og en opvarmet 50-meters udendørspool og børnepool på området tilbydes der udmærkede muligheder for skøn badning. På området er der en hel del andre sjove aktiviteter at vælge imellem. Hvad siger du til en runde eventyrgolf eller at leje en cykel og udforske omgivelserne? For de lidt mindre er der både legeplads og en sjov hoppeborg at lege på. Om sommeren er der også et fuldt spækket aktivitetsprogram for både store og små campister på bestemmelsesstedet.

  De sydlige dele af Sverige har smukke og kontrastrige landskaber, fra skovrige bjerge og vildmark i det nordlige Skåne til smukke enge længere sydpå. Findes der en bedre måde at campere på end midt i hvad Skåne har at byde på?

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 200 m
  location_city Nærmeste centrum: 5 km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Råå Vallar – Helsingborg er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  29 april til 9 juni
  mandag - søndag 09:00 - 19:00
  10 juni til 22 juni
  mandag - søndag 08:00 - 20:00
  23 juni til 13 august
  mandag - søndag 08:00 - 22:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Badäventyret börjar här!

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere