Råå Vallar - Helsingborg - First Camp Gå til indhold

Fin familjecamping i Helsingborg

Råå Vallar – Helsingborg

 • First Camp Råå Vallar – Helsingborg har en perfekt beliggenhed lige ved vandet og storslået udsigt over Ven og Danmark. En udmærket destination for både par og børnefamilier samt et hold af gode venner. Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Nyd en ferie med sol og badning ved stranden eller poolen, besøg det fine Helsingborg centrum og tag måske en tur til Helsingør på den anden side af sundet.

  Med en fin badeplads lige ved siden af og et opvarmet 50-meters udendørsbassin samt et børnebassin på området tilbyder vores campingplads på Råå Vallar udmærkede muligheder for skønne badeture om sommeren. For børnene er der en legeplads og en børneklub med sjove aktiviteter. I kan også spille eventyrgolf, bruge kondistien og leje cykler. Her på Råå er der også Yessi Lodge – perfekt indkvartering for børnefamiliens ferie!

  Fra campingpladsen er der ikke langt til det pittoreske Helsingborg centrum med god shopping, restauranter og kulturudbud. Her kan I også tage båden over Øresund og opdage Helsingør. Ønsker I at tage på udflugter med bilen byder Skåne på mange spændende seværdigheder og besøgsmål.

  First Camp Råå Vallar – Helsingborg er altså en campingplads med nærhed til vandet, stranden, Helsingborg, Helsingør og der er alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Så velkommen hertil!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 200 m
  location_city Nærmeste centrum: 5 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Råå Vallar – Helsingborg er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  Hver dag 08:00 - 17:00

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Poolområdet
  Poolområdet er lukket for sæsonen og åbner igen i sommeren 2023.

  Praktisk info

  Badäventyret börjar här!

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter