Butik & restaurant - First Camp Gå til indhold

Butik & restaurant

Servicebutik

Velkommen til butikken! Her finder du frisk brød og et lettere morgenmadssortiment samt lidt lækkerier til aftenen. Uge 28-31, hver dag mellem 08:00-10:00, går vi rundt på campingpladsen med dampende frisk brød. Brødvognen starter fra butikken og går derefter gennem campingpladsen via Badvägen. Hold øje med os, vi tuder og pinger!

Butikken er nu lukket for sæsonen, velkommen tilbage sommeren 2023!

McGregors Sportsbar

I samme bygning som receptionen ligger Orsa Bowling og McGregor’s Sportsbar. Under samme tag finder du bowlingbane, restaurant, spillehjørne og konference. I sportsbaren byder vi på en bred, amerikansk inspireret menu og et stort udvalg af drinks. På menukortet finder du retter som f.eks svinefilet, entrecote, ribben og burgere. Samtidig med at du nyder et godt stykke mad, kan du følge dit yndlingshold på vores storskærme. Vi sender de hotteste kampe dagligt.

Brasserie Udden

I bunden af næsset, hvor søen møder kysten, ligger denne perle med en fantastisk udsigt. Fantastisk mad i de rigtige omgivelser gør ethvert besøg til en oplevelse. Brasserie Udden har åbent fra juni til august og serverer frokostbuffet, a la carte og pizza i højsommeren. I sommerugerne er der også et spændende underholdningsprogram med levende underholdning af lokale kunstnere.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter