Butik & restaurant - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Butik & restaurant

Servicebutik

Velkommen til butikken! Her finder du frisk brød og et lettere morgenmadssortiment samt lidt lækkerier til aftenen. Uge 28-31, hver dag mellem 08:00-10:00, går vi rundt på campingpladsen med dampende frisk brød. Brødvognen starter fra butikken og går derefter gennem campingpladsen via Badvägen. Hold øje med os, vi tuder og pinger!

McGregors Sportsbar

I samme bygning som receptionen ligger Orsa Bowling og McGregor’s Sportsbar. Under samme tag finder du bowlingbane, restaurant, spillehjørne og konference. I sportsbaren byder vi på en bred, amerikansk inspireret menu og et stort udvalg af drinks. På menukortet finder du retter som f.eks svinefilet, entrecote, ribben og burgere. Samtidig med at du nyder et godt stykke mad, kan du følge dit yndlingshold på vores storskærme. Vi sender de hotteste kampe dagligt.

Brasserie Udden

I bunden af næsset, hvor søen møder kysten, ligger denne perle med en fantastisk udsigt. Fantastisk mad i de rigtige omgivelser gør ethvert besøg til en oplevelse. Brasserie Udden har åbent fra juni til august og serverer frokostbuffet, a la carte og pizza i højsommeren. I sommerugerne er der også et spændende underholdningsprogram med levende underholdning af lokale kunstnere.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere