First Camp Orsa - Dalarna - Femstjärnig familjecamping längs Orsasjöns strand Gå til indhold

First Camp Orsa – Dalarna

 • I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

  Orsa-søen med de blånende bjerge i kulissen er et smukt syn fra den lavvandede, kilometerlange strand, og Orsa lever virkelig op til epitetet Dalarna Riviera. Campingpladsen i Orsa er mange børnefamiliers favorit! En rigtig præmiedestination smukt beliggende langs Orsa-søens strand med de blålige bjerge i horisonten, som tilbyder alt fra farvestrålende solnedgange til livfulde vandlege. Foruden den kilometerlange strand er der et opvarmet poolområde med piratskib, børnepool og vandrutsjebane. På campingpladsen er der også eventyrgolf, isbar, restauranter og børneaktiviteter.

  Du kan vælge mellem pladser i skyggen af fyrretræerne, en solrig plads lige ved stranden eller en lettilgængelig autocamperplads. Velkommen til Orsa med den lange sandstrand – Dalarnas riviera!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 0m
  location_city Nærmeste centrum: 1km
  Book 3 nætter, betal for 2

  Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Orsa – Dalarna har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken er lukket for sæsonen og åbner igen i sommeren 2023.

  Praktisk info

  Langrend

  Læs mere

  Alpint

  Læs mere

  Børneklub

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter