First Camp Orsa - Dalarna - Femstjärnig familjecamping längs Orsasjöns strand Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Orsa – Dalarna

 • I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

  Orsa-søen med de blånende bjerge i kulissen er et smukt syn fra den lavvandede, kilometerlange strand, og Orsa lever virkelig op til epitetet Dalarna Riviera. Campingpladsen i Orsa er mange børnefamiliers favorit! En rigtig præmiedestination smukt beliggende langs Orsa-søens strand med de blålige bjerge i horisonten, som tilbyder alt fra farvestrålende solnedgange til livfulde vandlege. Foruden den kilometerlange strand er der et opvarmet poolområde med piratskib, børnepool og vandrutsjebane. På campingpladsen er der også eventyrgolf, isbar, bowling, restauranter og børneaktiviteter.

  Du kan vælge mellem pladser i skyggen af fyrretræerne, en solrig plads lige ved stranden eller en lettilgængelig autocamperplads. Velkommen til Orsa med den lange sandstrand – Dalarnas riviera!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 0m
  location_city Nærmeste centrum: 1km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Orsa – Dalarna har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  1 november til 9 juni
  mandag - fredag 09:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Orsa Bowling & McGregors sportsbar
  På campingpladsen er der bowlinghal og sportsbar, mere information og booking på Orsa Bowling.

  Praktisk info

  Vandrestier

  Læs mere

  Kanoer

  Læs mere

  Bowling

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere