First Camp Oknö - Mönsterås - Naturskönt mellan Mönsterås & Öland Gå til indhold

Naturskönt i skärgården

Naturskönt i skärgården

Naturskönt i skärgården

First Camp Oknö – Mönsterås

 • Leder du efter en mindre camping med en enklere standard? Så er du meget velkommen på First Camp Oknö – Mönsterås ligger i skærgården mellem Mönsterås og Öland, lige ved vandet omgivet af små bugte, skovstier og enge. Campingpladsen har en enklere standard men byder på naturnære omgivelser i nærheden. Ståpladserne hvor du stiller autocamperen eller campingvognen er desuden smukt beliggende med udsigt over havet. Ca. 50 meter fra destinationen er der et enklere badested, hvor du kan bade og afkøle dig på sommerens varme dage.

  Lille og enkel campingplads blandt klippeskær

  En god destination for dig som foretrækker afslapning, fred og ro. Men her er også nogle aktiviteter for dig som ønsker at finde på noget sjovt i ferien. På campingpladsen kan du leje en kano, fiske og leje en cykel eller trædebil. Obs. Bemærk venligst at der er fiskeforbud i Mönsterås kommune i perioden 1/3-31/5. I butikken er der nybagt brød, og i vores nye First Camp Bistro kan du nyde friske sommerfrokoster og gode middage på terrassen.

  Oknö er også kendt for sine smukke vandrestier, så for den som ønsker det, er der over 8 kilometer vandrestier at opdage langs med vandet. Hos os kan du leje en cykel for at cykle ind til Mönsterås centrum og Vattenpalatset, og med bil har du ikke langt til Kalmar for en dagsudflugt, spændende Klosterruiner i Kronobäck og smukke Pataholm.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 50 m
  location_city Nærmeste centrum: 6 km
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Oknö – Mönsterås har lukket for sæsonen og åbner igen i foråret 2023.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Upptäck norra Europa för 160kr/natt

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Skärgårdsweekend fr. 1180kr

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter