Camping Umeå - Upplev norrlandskusten på First Camp Nydala - Umeå Gå til indhold

Njut av den vackra Norrlandskusten

Njut av den vackra Norrlandskusten

Njut av den vackra Norrlandskusten

First Camp Nydala – Umeå

 • Leder du efter en naturskøn campingplads i Umeå? Velkommen til den smukke Norrlandskyst og First Camp Nydala – Umeå som holder åbent året rundt for dig! Her er der indkvartering for dig som søger en hytte eller ståplads til autocamper, campingvogn eller telt.

  På campingpladsen er eventyret ikke langt væk. På campingpladsen er der en populær eventyrgolf. Du kan også leje en trædebil eller cykel for at udforske omgivelserne. Ca. 500 m derfra er der også Nydalasøen med en børnevenlig strand og Umelaguns seje poolområde med boblepool og vandrutsjebaner. Om vinteren er campingpladsen et rigtigt winter wonderland med scooterture, kolpefiskeri og langrend. I sommerugerne 27-32 byder vi desuden på et travlt aktivitetsprogram på destinationen med alt fra børneklubaktiviteter og aftenunderholdning til skøn træning.

  Hvis du bruger dine fridage i Umeå, er du ikke skuffet, når du forlader Norrland. Ca. 7 km fra campingpladsen ligger Umeå centrum, hvor der både er butikker, restauranter og caféer. Umeborna har disket op med et stort udbud af aktiviteter, festivaler, restauranter og seværdigheder ud over det almindelige. Hvad siger du til nogle timer ved Älgens Hus, Umedalens skulpturpark eller Guitars – the museum?

  Velkommen!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 500 m
  location_city Nærmeste centrum: 7 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Nydala – Umeå er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Aldersgrænse
  Bemærk, at destinationen har en aldersgrænse på 25 år 3-6/6 2023.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen. Velkommen tilbage  2023!

  Praktisk info

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst!

  Læs mere

  Bliv medlem - få mere!

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter