First Camp Mörudden-Hammarö - First Camp Gå til indhold

I Vänerns vackra skärgård

First Camp Mörudden-Hammarö

 • Den idylliske First Camp Mörudden-Hammarö lige ved Vänern-kysten tilbyder en ferie i et vidunderligt øhavsmiljø. Kombinationen af ​​den smukke og uberørte natur, mange steder at gå i svømmetur og nærheden i Karlstad by får gæsterne til at vende tilbage år efter år.

  Hammarö tilbyder flere nationalparker med afslappende vandrestier. Her finder du også flere smukke steder at svømme ved både en sandstrand og klipper. Det er også et paradis for dem, der kan lide at fiske, surfe og udøve andre vandsport. Om vinteren er det populært at gå på vandreture eller jigge på isen.

  Byen Karlstad med sine shopping, kultur og sjove aktiviteter ligger kun 9 km væk med bil eller offentlig transport. Hvis du vil på en tur, kan vi anbefale en biltur til Sunne vandland og Selma Lagerlöfs Mårbacka.

  Et tip er også at på et tidspunkt besøge campingpladsens restaurant Möruddens Brygga. Det er blandt Karlstads bedste restauranter og serverer forbløffende mad lavet med lokale råvarer.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Mörudden finns här som vanligt.

  Öppettider
  First Camp Mörudden-Hammarö har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 10:00 - 20:00
  9 august til 30 august
  mandag - lørdag 10:00 - 18:00
  søndag 10:00 - 13:00
  31 august til 27 september
  Hver dag 10:00 - 18:00
  28 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading