First Camp Mörudden - Hammarö - First Camp - Book Camping her! Gå til indhold

I Vänerns vackra skärgård

First Camp Mörudden – Hammarö

 • Den idylliske First Camp Mörudden – Hammarö lige ved Vänern-kysten tilbyder en ferie i et vidunderligt øhavsmiljø. Kombinationen af ​​den smukke og uberørte natur, mange steder at gå i svømmetur og nærheden i Karlstad by får gæsterne til at vende tilbage år efter år.

  Hammarö tilbyder flere nationalparker med afslappende vandrestier. Her finder du også flere smukke steder at svømme ved både en sandstrand og klipper. Det er også et paradis for dem, der kan lide at fiske, surfe og udøve andre vandsport. Om vinteren er det populært at gå på vandreture eller jigge på isen.

  Byen Karlstad med sine shopping, kultur og sjove aktiviteter ligger kun 9 km væk med bil eller offentlig transport. Hvis du vil på en tur, kan vi anbefale en biltur til Sunne vandland og Selma Lagerlöfs Mårbacka.

  Et tip er også at på et tidspunkt besøge campingpladsens restaurant Möruddens Brygga. Det er blandt Karlstads bedste restauranter og serverer forbløffende mad lavet med lokale råvarer.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 50 m
  location_city Nærmeste centrum: 3 km
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Mörudden – Hammarö er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter