Kiosk & Restaurant - First Camp Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Kiosk & Restaurant

Hvis du ønsker at reservere et bord, få et tilbud eller har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte restaurang.mora@firstcamp.se så hjælper vi dig gerne videre. Vi serverer både dagens frokost og a la carte menu visse dage. Kontakta os for mere information om menu og åbningstider.

Restaurang VH`s

Dagens frokost

Åbningstider: Mandag – Fredag kl. 11.00-14.00
Pris: Voksen 99,- Pensionist 85,-

Butik og hotelreception

I vores butik finder du basisvarer så som mælk, brød og smør, men også nødvendighederne på en campingplads, så som grilltilbehør, leg og spil, slik, is og chips. Her booker du også dine aktiviteter

Tingsnässtugan – campingpladsens egen oase!

I hjertet af campingpladsen ligger Tingsnässtugan. Vi ser den som et aldeles udmærket sted til at få noget enkelt mad. 

Fuldstændige rettigheder. På vores udeservering er der rygeforbud, først og fremmest af hensyn til vores gæster, men også pga. en ny lovgivning fra og med sommeren 2020.

Obs. Tingsnässtugan er kun åben om sommeren.

Ljustret Bistro og Bar

Velkommen til Ljustret Bistro og Bar på Hotel Mora Parken!

Her kan I nyde vores dejlige morgenmad!

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere