Kiosk, Restaurant & Bistro - First Camp Gå til indhold

Kiosk, Restaurant & Bistro

Hvis du ønsker at reservere et bord, få et tilbud eller har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte restaurang.mora@firstcamp.se så hjælper vi dig gerne videre. Vi serverer både dagens frokost og a la carte menu visse dage. Kontakta os for mere information om menu og åbningstider.

Restaurang VH`s

300 m fra hotellet

Dagens morgenmad
1/7 – 14/8

Åbningstider: Mandag – Fredag kl. 07.00-10.00
Pris: Voksen 105,- Børn 95,-

Dagens frokost

Åbningstider: Mandag – Fredag kl. 11:00-14:00
Pris: Voksen 110:- Pensionist 90:-

Sommarvasans middagsbuffé

Uge 32-33 fra kl. 17.00

À la carte
1/7 – 7/8
À la carte-menuen serveres torsdag til lørdag fra. kl 17.00

Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Åbningstider
Bistroen åbner igen i 2023, velkommen tilbage!

Butik

I vores butik finder du basisvarer så som mælk, brød og smør, men også nødvendighederne på en campingplads, så som grilltilbehør, leg og spil, slik, is og chips. Her booker du også dine aktiviteter

Åbningstider
1/7 – 14/8
Alle dage: kl. 08.00-21.00

Hotelreception

I receptionen finder du simple snacks, drinks og is. Perfekt, når du vil have noget hurtigt og nemt til aftenen.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter