First Camp Moraparken - Dalarna - First Camp Fyrstjärnig naturskön camping och stugby i Mora, centralt läge mellan stad, sjö och natur Gå til indhold

First Camp Moraparken – Dalarna

 • Vores naturskønne året-rundt åbne campingplads med en central placering mellem by, sø og natur ligger smukt ved Österdalälven. Foruden Vasaløbs-arenaen som passerer gennem campingpladsen er der hotel, campingplads, hytteby, servicehus, motionsområde, bowling, tennishal, svømmehal, restaurant og konferencemuligheder. På området er der også eventyrgolf, cykeludlejning, legepladser, hoppepude, trædebiler og cykelbiler for både store og små. I gåafstand er der flere arenaer til mere end 20 forskellige idrætter.

  Mora er en gemytlig provinsby med et varieret udbud af restauranter, caféer og butikker. Rundt om hjørnet findes den fantastiske natur med udmærkede stier og storslåede udsigter, som giver fantastiske muligheder for et aktivt liv. Tag børnene med til Sagolandet Tomteland, se Anders Zorns egen samling eller oplev dalahestfremstilling i Nusnäs. Cykl mellem sæterhytterne, tag et bad i Siljan eller oplev landet på en af de smukke vandrestier.

  Velkommen til Mora og Siljansbygden!

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 50m
  location_city Nærmeste centrum: 500m
  Book 3 nætter, betal for 2

  Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Moraparken – Dalarna har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  1 september til 31 december
  mandag - lørdag 08:00 - 20:00
  søndag 08:00 - 17:00

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Bistro
  23/6-14/8: Alle dage 12.00-23.00

  Praktisk info

  Vinteraktiviteter

  Læs mere

  Børneklub med Yessi

  Læs mere

  Vandring

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter