Mölle Camping - Hisnande naturprakt på First Camp Mölle-Höganäs Gå til indhold

Välkommen till en hisnande naturprakt

Välkommen till en hisnande naturprakt

Välkommen till en hisnande naturprakt

First Camp Mölle-Höganäs

 • First Camp Mölle-Höganäs på Skånes vestkyst er en rigtig perle. Folk har valfartet hertil om sommeren lige siden begrebet ”turist” fik premiere i den svenske ordbog i slutningen af 1800-tallet. I det idyllisk smukke landskab og lige i nærheden af vores campingplads får du storslåede naturoplevelser og spændende aktiviteter så som klatring, dykning og snorkling. Der er selvfølgelig også alle muligheder for rolige gåture i skoven.

  Her bor du i en af vores hyggelige hytter eller på en ståplads i din autocamper, campingvogn eller telt. På campingpladsen er der også et badeområde med pool, som er en indlysende favorit hos de små. Det fine ved at holde ferie på Mölle-Höganäs er, at du knapt behøver at løfte en finger, hvis du ikke selv vil. I butikken på området er der nybagt brød til morgenmad. Besøg vores restaurant for hyggelige sommerfrokoster og middage, og om sommeren er der et fuldt spækket aktivitetsprogram at deltage i.

  Fra campingpladsen er der kun en kort gåtur til den lille fiskerby Mölle. Her findes søde små stræder sammen med smukke villaer, en livlig lystbådehavn og en hel del kaféer og butikker. Det er dejligt at bare slentre omkring og nyde omgivelserne en skøn sommerdag.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Öppettider
  First Camp Mölle-Höganäs är öppen året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  18 juni til 8 august
  Hver dag 08:00 - 22:00
  9 august til 30 august
  Hver dag 10:00 - 18:00
  31 august til 27 september
  Hver dag 09:00 - 19:00

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Praktisk info

  Yoga och cirkelträning

  Læs mere

  Barnklubb med Yessi

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading