Gå til indhold

Välkommen till en hisnande naturprakt

Välkommen till en hisnande naturprakt

Välkommen till en hisnande naturprakt

First Camp Mölle-Höganäs

 • First Camp Mölle-Höganäs på Skånes vestkyst er en rigtig perle. Folk har valfartet hertil om sommeren lige siden begrebet ”turist” fik premiere i den svenske ordbog i slutningen af 1800-tallet. I det idyllisk smukke landskab og lige i nærheden af vores campingplads får du storslåede naturoplevelser og spændende aktiviteter så som klatring, dykning og snorkling. Der er selvfølgelig også alle muligheder for rolige gåture i skoven.

  Her bor du i en af vores hyggelige hytter eller på en ståplads i din autocamper, campingvogn eller telt. På campingpladsen er der også et badeområde med pool, som er en indlysende favorit hos de små. Det fine ved at holde ferie på Mölle-Höganäs er, at du knapt behøver at løfte en finger, hvis du ikke selv vil. I butikken på området er der nybagt brød til morgenmad. Besøg vores restaurant for hyggelige sommerfrokoster og middage, og om sommeren er der et fuldt spækket aktivitetsprogram at deltage i.

  Fra campingpladsen er der kun en kort gåtur til den lille fiskerby Mölle. Her findes søde små stræder sammen med smukke villaer, en livlig lystbådehavn og en hel del kaféer og butikker. Det er dejligt at bare slentre omkring og nyde omgivelserne en skøn sommerdag.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Öppettider
  Destinationen är öppen året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  3 april til 4 juni
  09:00 - 18:00
  5 juni til 17 juni
  08:00 - 20:00
  1 juni til 8 august
  08:00 - 23:00
  9 august til 29 august
  08:00 - 20:00
  30 august til 27 september
  09:00 - 18:00
  09:00 - 19:00
  09:00 - 18:00
  2 september til 31 december
  08:00 - 17:00
  Stängt
  Praktisk info

  Påsklovscamping och aktiviteter

  Læs mere

  Barnklubb på Campingen

  Læs mere

  Sommarunderhållning

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

  Laddar karta...

  Loading