First Camp Mellsta - Borlänge - First Camp - Book camping her! Gå til indhold

Med utsikt över Dalälven

First Camp Mellsta – Borlänge

 • På den fredelige campingplads First Camp Mellsta – Borlänge kan du nyde dit ophold med en fantastisk udsigt over Dalälven. Campingpladsen ligger i den smukke natur Mellsta Park, der er meget værdsat af både de lokale og turisterne. Her har du både afslapning og aktiviteter i nærheden hele året rundt.

  Her kan du nyde den friske luft og den fantastiske natur i Dalarna på en række forskellige måder. Hvis du leder efter afslapning og fysiske udfordringer er der flere øvelsesstier i forskellige længder og niveauer i forbindelse med Mellsta park. En snekanon gør det muligt at nyde skiløb, selv når vejret ikke tillader det om vinteren. Dalälven giver mulighed for fiskeri, og her vil du kunne fange gedde, havbrasme, roach og aborre. For dem, der ønsker det, er der også masser af muligheder for at udforske og blive forbløffet over ødemarken.

  På stedet finder du en meget populær legeplads og minigolfbane. Hvis du vil udvide din horisont lidt, tilbyder Borlänge shopping og muligheden for at besøge vandland Aqua Nova, Jussi Björling-museet, 2047 Science Center og Sveriges ældste museum Ornäsloftet, hvor Gustav Vasa gemte sig for danskerne i 1521. En kort rejse udenfor af Borlänge finder du også Romme Alpin, eventyrminen Tuna Hästberg og fantastisk udendørs skøjteløb på Runnsjøen.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 1 km
  location_city Nærmeste centrum: 6 km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Mellsta – Borlänge er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  8 april til 9 juni
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  10 juni til 13 august
  mandag - søndag 09:00 - 20:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere