First Camp Mellsta - Borlänge - First Camp - Book camping her! Gå til indhold

Med utsikt över Dalälven

First Camp Mellsta – Borlänge

 • På den fredelige campingplads First Camp Mellsta – Borlänge kan du nyde dit ophold med en fantastisk udsigt over Dalälven. Campingpladsen ligger i den smukke natur Mellsta Park, der er meget værdsat af både de lokale og turisterne. Her har du både afslapning og aktiviteter i nærheden hele året rundt.

  Her kan du nyde den friske luft og den fantastiske natur i Dalarna på en række forskellige måder. Hvis du leder efter afslapning og fysiske udfordringer er der flere øvelsesstier i forskellige længder og niveauer i forbindelse med Mellsta park. En snekanon gør det muligt at nyde skiløb, selv når vejret ikke tillader det om vinteren. Dalälven giver mulighed for fiskeri, og her vil du kunne fange gedde, havbrasme, roach og aborre. For dem, der ønsker det, er der også masser af muligheder for at udforske og blive forbløffet over ødemarken.

  På stedet finder du en meget populær legeplads og minigolfbane. Hvis du vil udvide din horisont lidt, tilbyder Borlänge shopping og muligheden for at besøge vandland Aqua Nova, Jussi Björling-museet, 2047 Science Center og Sveriges ældste museum Ornäsloftet, hvor Gustav Vasa gemte sig for danskerne i 1521. En kort rejse udenfor af Borlänge finder du også Romme Alpin, eventyrminen Tuna Hästberg og fantastisk udendørs skøjteløb på Runnsjøen.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 1 km
  location_city Nærmeste centrum: 6 km
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Sen check-in
  Hvis du ankommer efter receptionen er lukket, er der en app til betaling. Følg instruktionerne på skiltet ved nøgleboksen.

  Åbningstider
  First Camp Mellsta – Borlänge er åben året rundt. Andre enheder såsom restaurant og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter