First Camp Mellsta-Borlänge - First Camp Gå til indhold

Med utsikt över Dalälven

First Camp Mellsta-Borlänge

På den fredelige campingplads First Camp Mellsta-Borlänge kan du nyde dit ophold med en fantastisk udsigt over Dalälven. Campingpladsen ligger i den smukke natur Mellsta Park, der er meget værdsat af både de lokale og turisterne. Her har du både afslapning og aktiviteter i nærheden hele året rundt.

Her kan du nyde den friske luft og den fantastiske natur i Dalarna på en række forskellige måder. Hvis du leder efter afslapning og fysiske udfordringer er der flere øvelsesstier i forskellige længder og niveauer i forbindelse med Mellsta park. En snekanon gør det muligt at nyde skiløb, selv når vejret ikke tillader det om vinteren. Dalälven giver mulighed for fiskeri, og her vil du kunne fange gedde, havbrasme, roach og aborre. For dem, der ønsker det, er der også masser af muligheder for at udforske og blive forbløffet over ødemarken.

På stedet finder du en meget populær legeplads og minigolfbane. Hvis du vil udvide din horisont lidt, tilbyder Borlänge shopping og muligheden for at besøge vandland Aqua Nova, Jussi Björling-museet, 2047 Science Center og Sveriges ældste museum Ornäsloftet, hvor Gustav Vasa gemte sig for danskerne i 1521. En kort rejse udenfor af Borlänge finder du også Romme Alpin, eventyrminen Tuna Hästberg og fantastisk udendørs skøjteløb på Runnsjøen.

Info

Öppettider
First Camp Mellsta-Borlänge har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

31 august til 27 september
Hver dag 10:00 - 18:00
28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Incheckningsautomat
För campinggäster som kommer efter att receptionen är stängd finns en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Kiosk
Kiosken har samma öppettider som receptionen.

Kontantfritt
Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading