Plads Falun - First Camp Gå til indhold

För en aktiv semester

Standplads Falun

Velkommen til Standplads Falun!

Standpladserne er placeret i en indhegning med hårdt grusunderlag i mineområdet. Der er en betalingsstation ved standpladsen, hvor du efter betalingen får et kort, som bruges til bommen og det nærliggende servicehus.

I servicehuset er der brusebade og toiletter, hvoraf et er handikapvenligt.  Ved servicehuset er der også en hane til påfyldning af ferskvand.  Der er ingen el-standere.

Ind- og udtjekning

Indtjekning: fra kl. 12.00 og frem (åbent hele døgnet).
Udtjekning: senest kl. 12.00.

Standplads Falun er åben indtil 31. december 2022.

Bestilling og pris

Du bestiller og betaler med det samme i betalingsautomaten ved standpladsens indkørsel. Pladserne kan ikke bestilles online.

Pris pr. døgn: 195 SEK inkl. autocamperplads, adgang til servicehuset og påfyldning af vand.

Området

Fra standpladsen, som ligger lige ved Faluns mineområde, tager det ikke mere end ti minutter at spadsere gennem det gamle minearbejderkvarter Elsborg med bygninger fra 1600-tallet og videre til Faluns pittoreske bymidte med butikker og forlystelsesliv.

Engang var Falun mine Europas største kobbermine og blev i folkemunde kaldt for Sveriges skattekiste. I dag er mineområdet et af Dalarnes største udflugtsmål med spændende aktiviteter både over og under jorden. Minen er åben for besøgende hele året.

Find vej

Falu Gruva, Gruvplatsen 1
Koordinater: 60.60190080, 15.61478910
Find vej

Book 3 nætter, betal for 2

Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter