First Camp Lugnet-Falun - First Camp Gå til indhold

För en aktiv semester

First Camp Lugnet-Falun

First Camp Lugnet-Falun ligger i et fredeligt miljø omgivet af smuk natur ved Faluns østside. Her er der indkvartering i forskellige prisklasser, og alle har det store og moderne sportscenter Lugnet lige rundt om hjørnet. Campingpladsen er åben hele året rundt og tilbyder en række aktiviteter for dem, der kan lide sport. Vi har langrendski og MTB-leje.

Selvom navnet på campingpladsen, Lugnet, betyder ro på svensk, er du altid tæt på træning og aktiviteter. Her kan du nyde alt fra minigolf, boule, dejlige vandreture i nationalparken til at udøve sport på eliteniveau. På Lugnet sportscenter er der en lang række trænings- og skiløjper, cykelveje, gymnastiksal, motionspool med et separat spa / afslapningsområde og en udendørs pool med vandrutschebaner og liggestole. Du vælger de aktiviteter, som passer dig!

Om sommeren kan du også tage kabelbanen og elevatoren til skiløjperne og skistårnet. Her kan du nyde den dejlige udsigt over Falun og dens omgivelser og samtidig besøge verdensmesterskabsudstillingen øverst i tårnet.

Tæt på campingpladsen finder du Falun-minen, der er en af ​​Dalarnas mest besøgte turistattraktioner. Der vil du blive tilbudt aktiviteter og guidede ture for hele familien både over og under jorden. I Falun centrum kan du også shoppe i de mange butikker eller nyde det kulturelle liv ved at besøge et af teatre, museer eller gå til en koncert.

Info

Öppettider
First Camp Lugnet-Falun har öppet året om.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

28 september til 26 marts
mandag - fredag 08:00 - 17:00
lørdag - søndag Lukket

Incheckningsautomat
För campinggäster som kommer efter att receptionen är stängd finns en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

Kontantfri
Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

Falu Gruva
Läs mer om vår ställplats i Falun här.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading