First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Gå til indhold

Sommarparadiset på Öland

First Camp Löttorp – Öland


 • First Camp Löttorp – Öland er en rigtig campingidyl på den nordlige del af Öland, som både passer til børnefamilien, autocamperparret og gruppen af kammerater. Her kan du nyde Ölands smukke natur og fred. Campingpladsen ligger nemlig kun et stenkast fra den smukke sandstrand, med naturen som nabo. Her er alle velkomne uanset om du vil bo i campingvogn, autocamper, telt eller hytte. Firbenede venner er også velkomne her! 😊 På campingområdet er der flere bekvemmeligheder, så som butik, bistro og en legeplads for de små.

  Her kommer du aldrig til at kede dig, det er helt sikkert. På campingpladsen er der sjove aktiviteter, så som eventyrgolf, børneklub og padelbane. Om sommeren kan du desuden starte dagen med en omgang træning sammen med andre, for derefter at afslutte dagen med sommerunderholdning med sang og dans.

  For dig som elsker kultur og historie er der masser af seværdigheder at opdage på Öland. Tag bilen og besøg Borgholm slot, Byrums backar eller det fantastiske naturreservat Trollskogen. Vi vil også give et tip om den smukke cykelvej Norra Blomsterrundan, som snor sig rundt på den nordlige del af Öland. Pak madpakke, på med cykelhjelmen og nyd det smukke landskab og frodige miljø.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 300 m
  location_city Nærmeste centrum: 6 km
  Besøg lavpriskalenderen 🎉

  Hvad med at bestille din næste rejse til den bedst mulige pris? Vælg hvor, hvornår og hvordan du vil rejse og lad lavpriskalenderen klare resten af ​​arbejdet. Her får du forslag til den bedste pris ud fra dine ønsker, hurra!

  Info

  Åbningstider
  Destinationen er nu åben for sæsonen og lukker igen til efteråret.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  14 august til 2 oktober
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  3 oktober til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Bistro
  åbningstider
  23/6-13/8 – 15:00-23:00

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter