First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Gå til indhold

Sommarparadiset på Öland

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Löttorp – Öland

 • First Camp Löttorp – Öland er en rigtig campingidyl på den nordlige del af Öland, som både passer til børnefamilien, autocamperparret og gruppen af kammerater. Her kan du nyde Ölands smukke natur og fred. Campingpladsen ligger nemlig kun et stenkast fra den smukke sandstrand, med naturen som nabo. Her er alle velkomne uanset om du vil bo i campingvogn, autocamper, telt eller hytte. Firbenede venner er også velkomne her! 😊 På campingområdet er der flere bekvemmeligheder, så som butik, bistro og en legeplads for de små.

  Her kommer du aldrig til at kede dig, det er helt sikkert. På campingpladsen er der sjove aktiviteter, så som eventyrgolf, børneklub og padelbane. Om sommeren kan du desuden starte dagen med en omgang træning sammen med andre, for derefter at afslutte dagen med sommerunderholdning med sang og dans.

  For dig som elsker kultur og historie er der masser af seværdigheder at opdage på Öland. Tag bilen og besøg Borgholm slot, Byrums backar eller det fantastiske naturreservat Trollskogen. Vi vil også give et tip om den smukke cykelvej Norra Blomsterrundan, som snor sig rundt på den nordlige del af Öland. Pak madpakke, på med cykelhjelmen og nyd det smukke landskab og frodige miljø.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 300 m
  location_city Nærmeste centrum: 6 km

  Info

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere