First Camp Löttorp - Öland - Solsäkra din semester här du också! Gå til indhold

Sommarparadiset på Öland

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Löttorp – Öland

 • Hurra! Den 15. februar åbner vi for bookingen af hytter på Löttorp – Öland. Hold udkig, mere information følger! 🙂

  First Camp Löttorp – Öland er en rigtig campingidyl på den nordlige del af Öland, som både passer til børnefamilien, autocamperparret og gruppen af kammerater. Her kan du nyde Ölands smukke natur og fred. Campingpladsen ligger nemlig kun et stenkast fra den smukke sandstrand, med naturen som nabo. Her er alle velkomne uanset om du vil bo i campingvogn, autocamper, telt eller hytte. Firbenede venner er også velkomne her! 😊 På campingområdet er der flere bekvemmeligheder, så som butik, bistro og en legeplads for de små.

  Her kommer du aldrig til at kede dig, det er helt sikkert. På campingpladsen er der sjove aktiviteter, så som eventyrgolf, børneklub og padelbane. Om sommeren kan du desuden starte dagen med en omgang træning sammen med andre, for derefter at afslutte dagen med sommerunderholdning med sang og dans.

  For dig som elsker kultur og historie er der masser af seværdigheder at opdage på Öland. Tag bilen og besøg Borgholm slot, Byrums backar eller det fantastiske naturreservat Trollskogen. Vi vil også give et tip om den smukke cykelvej Norra Blomsterrundan, som snor sig rundt på den nordlige del af Öland. Pak madpakke, på med cykelhjelmen og nyd det smukke landskab og frodige miljø.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 300 m
  location_city Nærmeste centrum: 6 km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  Destinationen er nu åben for sæsonen og lukker igen til efteråret.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  29 april til 9 juni
  mandag - søndag 09:00 - 19:00
  10 juni til 22 juni
  mandag - søndag 08:00 - 20:00
  23 juni til 13 august
  mandag - søndag 08:00 - 22:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere