Pladser - First Camp Gå til indhold

Paradisøen i Vadehavet

Paradisøen i Vadehavet

Campingpladser på First Camp Lakolk Strand

Ved bookinger på First Camp Lakolk Strand – Rømø pålægges der et sikkerhedsgebyr på DKK 20,- pr. dag pr. person, som dækker ekstra opsyn på pladsen.

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, enten online eller via vores Call Center 🌞 Vis pris og book online her!

Pladserne er nummererede med sten i plænen, og man skal til enhver tid placere sig til højre for stenen. Man må ikke bytte pladser indbyrdes, eller tage en anden ledig plads, uden at dette er aftalt med receptionen.

Lakolk har et stort antal af græs-campingpladser i et dejlig naturområde og ligge direkte ned til stranden. Pladserne er omkring 60-100 kvadratmeter store, hvor mange af dem er udstyret med en 10-ampere strømtilslutning. Pladsen har tre store sanitære bygninger med bruser, wc og køkken. Der forefindes vaskemaskiner og tørretumbler i servicebygning 3.

Miljøstation forefindes ligeledes ved servicebygning 3.

Camping uden strøm

Græsplads på 80-90m2 uden strøm. Egnet til telt, campingvogn og autocamper.

Camping med strøm (10A)

Græsplads på 80-90m2 med strøm. Egnet til telt, campingvogn og autocamper.

Plads ved klitterne med strøm (10A)

Græsplads på 80m2 direkte ved klitterne med kort gang til havet. Egnet til telt, campingvogn og op til mellemstore autocampere.

Komfortplads med strøm (10A)

Plads på 100m2 med fast underlag. Dertil dejlig græsplads, til havemøbler, afslapning eller leg. Pladserne er udrystet med strøm (10A) og vand direkte ved pladsen. Komfortpladserne er forbeholdt autocampere.

40% på camping og hytter 🌟

Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter