Arrangementer - First Camp Gå til indhold

Enestående natur lige uden for pladsen

Arrangementer

Børnefødselsdag

Invitér dine venner til fødselsdagsfest First Camp Klim strand. Hos os har vi mange aktiviteter! I kan tage en tur i vores indendørs badeland, en tur i vores indendørs legeland, eller benytte en af vores legepladser og hoppepuder.

Vi har også en skatebane, så kan I øve tricks på løbehjul eller rulleskøjter.

Når I bliver sultne, kan I spise jer dejligt mætte i bl.a. fiskefilet el. nuggets med pomfritter, og slukke tørsten i en lækker slushice.

Vi har nedenfor sammensat et par eksempler, men vi kan skræddersy en løsning til dine ønsker og behov. For yderligere information og booking ring på tlf. +45 82 10 70 10

Selskaber

Hold dit selskab hos First Camp Klim strand – Nordvestjylland.
I vores flotte selskabslokaler kan I holde jeres bryllup, konfirmation, jubilæum eller fødselsdag. Selskabslokalerne kan med fordel også bruges til foredrag eller undervisning.

Selskabslokalerne på First Camp Klim strand – Nordvestjylland, kan benyttes af alle. Du behøver altså ikke at være medlem af en forening eller bo på pladsen. Kontakt os i god tid, så vi sammen kan finde en ledig dato, der passer til dine behov. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, så jeres fest bliver præcis, som I ønsker den.

Vores selskabslokaler har service, porcelæn, glas og hvad der ellers skal bruges til en fest.

Vi kan tilbyde lige den sammensætning som i ønsker. Ønsker I at stå for det hele selv blot med lokale leje, om I ønsker delvist hjælp, med og uden forplejning. Eller om i ønsker at vi skal tage os af det hele, så I blot skal invitere gæsterne, og læne jer afslappet tilbage.

Kommer jeres gæster langvejsfra og har brug for overnatning, så udlejer vi både hytter og campingvogne.

Når I holder festen hos os, kan I også tilkøbe fri adgang til badelandet til en favorabel pris, og der er selvfølgelig fri adgang for jeres gæster på alle vores legepladser. For yderligere information og bestilling af lokaler – ring på tlf. +45 82 10 70 10.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter