Sæsonpladser - First Camp Klim Strand Camping Gå til indhold

Enestående natur lige uden for pladsen

Sæsonpladser

Nyd et længere ophold på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten med en sæsonplads. Vi tilbyder masser af skøn natur og aktiviteter for hele familien, uanset om I er til action og sport eller ro, naturoplevelser og afslapning.

Information vedr. sæsonpladser

  • Fri adgang til pool/badeland.
  • Gratis varmt vand.
  • Gratis bad i servicebygninger.
  • Yderligere information følger..

Forårsplads

Foråret byder på masser af småferier i form af Påsken, Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsen osv. og derfor er det en god ide at booke jeres forårsplads hos os. Ingen kørsel frem og tilbage med bilkøer og langsom kørsel, men sæt vognen op før påske og tag den med igen i start juli. Husk der er ingen begrænsninger i brug af pladsen.

Helårsplads

Campingåret byder på masser af småferier i form af Påsken, Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsen osv. Derudover kan du tilbringe hele sommerferien med masser af aktiviteter på pladsen. Ingen kørsel frem og tilbage med bilkøer og langsom kørsel, men sæt vognen op før påske og tag den med igen når efteråret kommer. Husk der er ingen begrænsninger for brug af pladsen.

For- og efterårssæson

Nyd foråret og efteråret på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten.

Tilbuddet er perfekt til de campister som ønsker, at tage deres familie med på campingferie i juli måned. 

Ffterårsplads

Nyd et længere ophold på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten med en sæsonplads i efteråret.

Sommeren er overstået, men sensommeren er traditionelt set i Danmark varm og First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er stadig på dette tidspunkt velbesøgt af både fastliggere og turister.

Vi har masser af skøn natur og aktiviteter for hele familien, uanset om I er til action og sport eller ro og afslapning. Så I kommer med garanti aldrig til at kede jer, hvis I tager på camping her hos os.

Vinterplads

Vintercamping er en helt speciel oplevelse, især på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Oplev havet, når det viser tænder på en kold vinterdag, gå en lang tur på stranden og tag bagefter hjem i en varm campingvogn og hyg dig med din familie.

Billig vintercamping

Er du ikke allerede vintercampist, så prøv en vintercamping sæson her på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Benyt dig af vores super gode tilbud.

Nyd “vinteropbevaring” af campingvognen

Er du vant til at få opbevaret din campingvogn i vinterhalvåret? Hvorfor ikke lade din campingvogn stå på pladsen vinteren over? Så er du fri for at tænke på vinteropbevaring af din campingvogn. Samtidig – og vigtigst af alt – kan du og din familie også nyde campinglivet i vinterhalvåret.

Vintercamping på pladsen

Oplev hyggen og de rolige, fredelige omgivelser på pladsen. Vintercamping er en tid, hvor man kan nyde hinandens selskab endnu mere og få nye venner blandt de andre campister. Samværet og hyggen er endnu mere intens, når man er på vintercamping og sidder inde i varmen og betragter vinteren udenfor.

I vintersæsonen er indendørsaktiviteter som vandland og legeland lukket. Børn kan dog stadig benytte alle vores udendørs legepladser, hvis de har rigeligt med tøj på.

Det er ikke alle servicebygninger der er åbne, men toiletter, bad og køkken kan forefindes i servicebygning 2, som er markeret med et hvidt 2 tal i en sort firkant på dette kort.

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten tilbyder ikke strømpakker. Strøm afregnes med kr. 3,75,- pr. kWh.

Er du interesseret i at blive sæsongæst?

Indtast dit navn
Ange en korrekt e-postadress
Indtast dit telefonnummer
Ange ditt reg-nr

Du måste godkänna villkoren
Henter
Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere