Rideture - First Camp Gå til indhold

Ride- og trækketure

Luksusrideferie holder til tæt på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten, hvor man kan opleve de fine heste, som Luksusrideferie tilbyder.

Rikke og Jesper er ejerne af Luksusrideferie, de stiller deres heste og ekspertise til rådighed for gæsterne og vi håber, at I alle sammen vil støtte op omkring aktiviteterne.

Det er meget gode og velredne tøltere som der tilbydes rideture på, så alle udridningsturene er kun for ryttere og man skal være minimum 12 år og have erfaring med at ride i terræn.

2 timers turen er for mere øvede og foregår i tølt og skridt. Der rides fra Haw kiosken på Thorupstrand og hen til Bulbjerg.

Hvis man ønsker en trækketur, så kan man leje en hest i en halv eller hel time og selv trække sit barn rundt i klitterne og på stranden.

Mødested for er for enden af Klim strandvej ved holdepladsen lige før klitterne. Vejen ligger parallelt med First Camp Klim Strand – Nordvestkysten og man kan gå derover ved at gå ned igennem pladsen til stranden og gå 100 meter hen til venstre ved første opgang og 50 meter hen hvor vi står med hestene på holdepladsen.

Luksusrideferie har hjelme men tag gerne din egen med evt cykelhjelm.

Udridning skal bookes på forhånd og direkte hos Luksusrideferie på telefon + 45 30 24 59 98

Henter kortet...

Henter