Badeland - First Camp Gå til indhold

Enestående natur lige uden for pladsen

Badeland med masser af sjov

Det indendørs vandland byder på masser af sjove stunder for hele familien.

Vores badeland er også åbent for udefrakommende gæster.

Priser:

Børn under 2 år: Gratis
Børn og voksne over 2 år: kr. 50,-

  • Voksensvømning fra kl. 8 – 9 i weekender.

Vandlandet består af tre bassiner; Børnepoolen med ca. 34 grader varmt vand, 20 meter langt svømmebassin og ikke mindst Bulbjerg-bassinet, inspireret af det skønne Bulbjerg, som har vandrutsjebane samt klatrevæg, hvor man skal kæmpe sig igennem det brusende “hav” for at nå toppen.

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Må jeg tage et barn af det andet køn med ind i omklædningsrummet?

Vi bliver tit spurgt, om det er okay at tage en dreng med ind i dameomklædningen – og omvendt, om det er muligt at tage en pige med ind i herreomklædningen. Det er tilladt til og med barnet er 6 år gammelt.

  • Børn der er fyldt 7 år har ikke adgang til omklædningsrum for modsatte køn

Vi forbeholder os retten til at lukke badet tidligere ved eventuelle tekniske fejl eller årsager uden for vores kontrol, uden kompensation til campinggæster.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter