First Camp Karlstorp-Halmstad - First Camp Gå til indhold

Med guldläge i Halmstad

First Camp Karlstorp-Halmstad

 • På den hyggelige First Camp Karlstorp-Halmstad får du et dejligt ophold med gåafstand til den berømte strand i Tylösands. Du vil også have centrum af Halmstad i nærheden. Her kan du nyde alt fra svømning, fiskeri og windsurfing til den klassiske adventure golf. Eller hvis lysten var der til det, kunne du shoppe.

  På First Camp Karlstorp-Halmstad kan du tilbringe dine dage med at nyde sol og vand ved stranden svømme, dykke eller bare slappe af i en af ​​liggestole på stranden. Her bor du kun 3 kilometer væk fra Tylösands berømte sandstrand og alle de aktiviteter der tilbydes der. I området er der også klipper ved vandet og bugter for dem, der foretrækker mere privatliv. På stedet kan du også udfordre hinanden i et spil eventyrgolf, bruge de åbne områder til andre spil eller prøve den populære legeplads. I højsæsonen er der også mange aktiviteter for børnene.

  Hvis du ønsker at bytte strandlivet for noget byliv, er der ikke langt til at nå nogle shopping, restauranter og begivenheder i byen. I Halmstad kan du også finde en eventyr temapark og 12 golfbaner. Hvis du vil på en dagstur, kan vi også anbefale Göteborg med forlystelsesparken Liseberg og Universeum.

  Info

  Öppettider
  Stugbyn på First Camp Karlstorp-Halmstad har öppet året runt. Campingen har öppet 3 april – 27 september 2020.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  31 august til 27 september
  Hver dag 10:00 - 18:00
  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading