First Camp Karlstorp - Halmstad - First Camp Gå til indhold

Med guldläge i Halmstad

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Karlstorp – Halmstad

 • På den hyggelige First Camp Karlstorp – Halmstad får du et dejligt ophold med gåafstand til den berømte strand i Tylösands. Du vil også have centrum af Halmstad i nærheden. Her kan du nyde alt fra svømning, fiskeri og windsurfing til den klassiske adventure golf. Eller hvis lysten var der til det, kunne du shoppe.

  På First Camp Karlstorp – Halmstad kan du tilbringe dine dage med at nyde sol og vand ved stranden svømme, dykke eller bare slappe af i en af ​​liggestole på stranden. Her bor du kun 3 kilometer væk fra Tylösands berømte sandstrand og alle de aktiviteter der tilbydes der. I området er der også klipper ved vandet og bugter for dem, der foretrækker mere privatliv. På stedet kan du også udfordre hinanden i et spil eventyrgolf, bruge de åbne områder til andre spil eller prøve den populære legeplads. I højsæsonen er der også mange aktiviteter for børnene.

  Hvis du ønsker at bytte strandlivet for noget byliv, er der ikke langt til at nå nogle shopping, restauranter og begivenheder i byen. I Halmstad kan du også finde en eventyr temapark og 12 golfbaner. Hvis du vil på en dagstur, kan vi også anbefale Göteborg med forlystelsesparken Liseberg og Universeum.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 900 m
  location_city Nærmeste centrum: 3,5 km
  Besøg lavpriskalenderen 🎉

  Hvad med at bestille din næste rejse til den bedst mulige pris? Vælg hvor, hvornår og hvordan du vil rejse og lad lavpriskalenderen klare resten af ​​arbejdet. Her får du forslag til den bedste pris ud fra dine ønsker, hurra!

  Info

  Vigtig information til gæsterne
  Wi-Fi-netværket på destinationen er desværre nede lige nu. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte receptionen på Tylösand – Halmstad.

  Åbningstider
  First Camp Karlstorp – Halmstad er nu åben for sæsonen og lukker igen til efteråret.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  10 juni til 13 august
  mandag - søndag 09:00 - 20:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Aldersgrænse
  Bemærk, at destinationen har en aldersgrænse på 25 år i sommerugen 25-32 2022.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter