First Camp Karlstorp - Halmstad - First Camp Gå til indhold

Med guldläge i Halmstad

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Karlstorp – Halmstad

 • På den hyggelige First Camp Karlstorp – Halmstad får du et dejligt ophold med gåafstand til den berømte strand i Tylösands. Du vil også have centrum af Halmstad i nærheden. Her kan du nyde alt fra svømning, fiskeri og windsurfing til den klassiske adventure golf. Eller hvis lysten var der til det, kunne du shoppe.

  På First Camp Karlstorp – Halmstad kan du tilbringe dine dage med at nyde sol og vand ved stranden svømme, dykke eller bare slappe af i en af ​​liggestole på stranden. Her bor du kun 3 kilometer væk fra Tylösands berømte sandstrand og alle de aktiviteter der tilbydes der. I området er der også klipper ved vandet og bugter for dem, der foretrækker mere privatliv. På stedet kan du også udfordre hinanden i et spil eventyrgolf, bruge de åbne områder til andre spil eller prøve den populære legeplads. I højsæsonen er der også mange aktiviteter for børnene.

  Hvis du ønsker at bytte strandlivet for noget byliv, er der ikke langt til at nå nogle shopping, restauranter og begivenheder i byen. I Halmstad kan du også finde en eventyr temapark og 12 golfbaner. Hvis du vil på en dagstur, kan vi også anbefale Göteborg med forlystelsesparken Liseberg og Universeum.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 900 m
  location_city Nærmeste centrum: 3,5 km

  Info

  Vigtig information til gæsterne
  Wi-Fi-netværket på destinationen er desværre nede lige nu. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte receptionen på Tylösand – Halmstad.

  Åbningstider
  Hyttebyen på First Camp Karlstorp – Halmstad er åben hele året rundt. Campingpladsen er åben 1. april – 26. september 2021.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Aldersgrænse
  Bemærk, at destinationen har en aldersgrænse på 25 år i sommerugen 25-32 2022.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere