Vikingetema - First Camp Gå til indhold

Black Friday - 40% på camping og hytter! Book med koden: FRIDAY21

Til tilbuddet

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Stort indendørs- og udendørs badeland

Skøn badestrand, lige uden for pladsen

Nyd en campingferie på Fyn med udendørs badeland!

Restaurant på pladsen med lækker buffét

Masser af aktiviteter for børn og unge

Stort udvalg af legepladser

Træd ind i vikingernes verden

På First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg. Denne borg er kernen på pladsen og huser blandt andet receptionen, restauranten og butik.

Den store vikingeborg er inspireret af den nordiske mytologi. I Valhalla byder vi op til sjov og løjer med bl.a. bingo banko, karaoke eller disko. First Camp Bistro er indrettet i en autentisk vikingestil, og byder på lækre retter for hele familien. Derudover er vores selskabslokale Frigg ligeledes indbydende til gode fester, og fra Frigg er der adgang til Odins Tårn, hvor der er udsigt ud over hele campingpladsen.

Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Toget, Thor-Ekspressen tager alle en tur med rundt på campingpladsen, som kører hver dag i højsæsonen.

Fra vores badelandet kan I komme op i wellness-afdelingen, Norne. Der er også præget af myter fra den nordiske mytologi. Der er blandt andet en smuk dekoreret bænk, som er inspireret af Thors fangst af Midgårdsormen.

Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor i vores vikingeverden.

Som vikingerne ville sige: ”Alu, alu, laukr!”

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere