Pladser til egen campingvogn eller telt - First Camp Hasmark Strand - Fyn Gå til indhold

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Stort indendørs- og udendørs badeland

Skøn badestrand, lige uden for pladsen

Nyd en campingferie på Fyn med udendørs badeland!

Masser af aktiviteter for børn og unge

Stort udvalg af legepladser

Alletiders campingferie for familien!

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

Campingferie lige midt i Danmark

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn, har vi gjort os ekstra umage for at skabe rammerne, så du kan få din drømmeferie opfyldt. Uanset om du søger aktiviteter eller afslapning, så er vi klar til at efterleve dine ønsker. Til de aktive, har vi for eksempel et indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser og en fodboldbane. Vi har også cykeludlejning, så I kan køre en tur rundt i den smukke nordfynske natur, og måske en tur ud til det smukke Enebærodde, hvor I også kan smide fiskestængerne i vandet eller forsætte hele vejen ud til enden, hvor I kan se fyrtårnet. Hvis I derimod er mere til afslapning og selvforkælelse kan I smutte en tur i vores spa-område med spabad og sauna.

Hvis I bare vil slappe af og ikke gider at tilberede aftensmaden, så serverer vores Bistro lækker velsmagende mad med noget både for børn og voksne. I kan også kigge en tur forbi vores butik og få noget til den søde tand.

Vælger du at holde camping på Fyn, er du tæt på det meste. På Fyn finder du masser af spændende seværdigheder, og der er heller ikke langt til bl.a. Fjord&Bælt eller Legoland. Læs mere om vores aktiviteter her.

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der tjek ind fra kl 13.00.
På afrejsedagen er der udtjekning senest kl 12.00.

Pladskategorier

Vi tilbyder fem pladskategorier, som beskrevet herunder:

Diamantpladser er ca. 140mstore med både vand og afløb på hver enkelt plads.
På disse skønne pladser er der kort afstand til vores fine og store servicebygninger.
Diamantpladserne er lilla på pladskortet og har numrene 500 – 528

Platinpladser er de blå på pladskortet og har alle vand og afløb, samt TV direkte på pladsen. Det er også i platinområdet, det er også i platinområdet, der er kort afstand til vores fine og store servicebygninger og flere små legepladser, der giver mulighed for, at de mindste kan lege lige uden for campingvognen.

Guldpladser er de gule pladser på kortet. De er alle mellem 90-100 m2, også her har alle pladser vand og afløb. Der er flot tilvoksede hække til nabopladserne i hele området.

Sølvpladser er de grå pladser på kortet. Sølvpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning, legeplads eller ved strandparken.

Bronzepladser er de orange på pladskortet. Super fine pladser, hvor der er strøm på alle pladser.

Meget mere end en almindelig campingplads

Vores campingplads rummer nogle skønne faciliteter for både voksne og børn.

For eksempel er vores badeland populært – både indendørs og udendørs, stranden ligger tæt på pladsen. Desuden er der ofte arrangeret aktiviteter for børnene – lige fra fodbold på boldbanen til flotte kreationer og leg i vores børneklub.

Ønsker I, at se hvad Danmarks Bedste Campingplads 2013, 2014 og 2018 har at tilbyde, så kig forbi First Camp Hasmark Strand-Nordfyn.

Autocamper

Autocamper

Campingferie i autocamper Har I autocamper? Intet problem! På Hasmark Strand har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at vi...

Campingferie i autocamper Har I autocamper? Intet problem! På Hasmark Strand har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper....

Campingferie i autocamper

Har I autocamper? Intet problem!

På Hasmark Strand har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at vi overholder sikkerhedsreglerne. Ligeledes er det nemt at koble sig op med strøm på disse pladser. Vi håber, I finder det nemt at campere hos os – også når I er i autocamper!

Telt

Telt

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie. Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt...

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie. Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde...

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie.

Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt lækre køkkenfaciliteter, der gør jeres teltferie meget lettere.

Servicebygningerne gør teltferien lettere

Midt på pladsen, lige bag vikingeborgen, ligger vores servicebygning. Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter. På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små. Bagved er vores køkken, hvor der udover kogeplader og vaske, også er mikroovne til popcorn eller andet og almindelige ovne. Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie. Det er også i denne bygning, at pladsen har et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.

Henter kortet...

Henter