Pladser til egen campingvogn eller telt - First Camp Hasmark Strand - Fyn Gå til indhold

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Stort indendørs- og udendørs badeland

Skøn badestrand, lige uden for pladsen

Nyd en campingferie på Fyn med udendørs badeland!

Masser af aktiviteter for børn og unge

Stort udvalg af legepladser

På First Camp Hasmark Strand – Fyn kan i få alletiders campingferie med familien!

Pladskategorier:

Vi tilbyder fem pladskategorier, som beskrevet herunder:

Diamantpladser er ca. 140mstore med både vand og afløb på hver enkelt plads. På disse skønne pladser er der adgang til vores luksus toiletbygning. Diamantpladserne er lyseblå på pladskortet og har numrene 500 – 528

Platinpladser er de blå på pladskortet og har alle vand og afløb, samt TV direkte på pladsen. Det er også i platinområdet, der er adgang til vores meget fine og store servicebygninger og flere små legepladser, der giver mulighed for, at de mindste kan lege lige uden for campingvognen.

Guldpladser er de gule pladser på kortet. De er alle mellem 90-100 m2, også her har alle pladser vand, afløb og TV. Der er flot tilvoksede hække til nabopladserne i hele området.

Sølvpladser er de grå pladser på kortet. Sølvpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning, legeplads eller ved strandparken.

Bronzepladser er de brune på pladskortet. Super fine pladser, hvor der er strøm på alle pladser.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der tjek ind fra kl 13.00.
På afrejsedagen er der udtjekning senest kl 11.00.

Meget mere end en almindelig campingplads

Vores campingplads rummer nogle skønne faciliteter for både voksne og børn.

For eksempel er vores badeland populært – både indendørs og udendørs, stranden ligger tæt på pladsen. Desuden er der ofte arrangeret aktiviteter for børnene – lige fra fodbold på boldbanen til trylledejskreationer i vores kreative værksted.

Ønsker I, at se hvad Danmarks Bedste Campingplads 2013, 2014 og 2018 har at tilbyde, så kig forbi First Camp Hasmark Strand-Nordfyn.

Autocamper

Autocamper

Campingferie i autocamper Har I autocamper? Intet problem! På Hasmark Strand Camping har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at...

Campingferie i autocamper Har I autocamper? Intet problem! På Hasmark Strand Camping har vi gode muligheder, hvis I camperer i...

Campingferie i autocamper

Har I autocamper? Intet problem!

På Hasmark Strand Camping har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at vi overholder sikkerhedsreglerne. Derudover har vi pladser, som egner sig bestemt til autocampere, da de er befæstede og gør det nemt for jer at parkere med autocamperen. Ligeledes er det nemt at koble sig op med strøm på disse pladser. Vi håber, I finder det nemt at campere hos os – også når I er i autocamper!

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der indtjekning fra kl 13.00. På afrejsedagen er der senest udtjekning kl. 11.00.

Telt

Telt

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie. Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt...

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie. Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde...

First Camp Hasmark Strand er perfekt til en teltferie.

Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt lækre køkkenfaciliteter, der gør jeres teltferie meget lettere.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der indtjekning fra kl 13.00. På afrejsedagen er der udtjekning senest kl 11.00.

Servicebygningerne gør teltferien lettere

Midt på pladsen, lige bag vikingeborgen, ligger vores servicebygning. Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter. På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små. Bagved er vores køkken, hvor der udover kogeplader og vaske, også er mikroovne til popcorn eller andet, almindelige ovne og opvaskemaskiner. Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie. Det er også i denne bygning, at pladsen har et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere