First Camp Hagön - Halmstad - First Camp - Book camping i Halmstad her! Gå til indhold

Ett guldkorn på västkusten

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Hagön – Halmstad

 • Bare 6 kilometer fra Halmstad ligger First Camp Hagön – Halmstad, indlejret i grønne omgivelser og med det salte Nordsøen som sin nærmeste nabo. Her forbliver du dejlig og behagelig og på samme tid uhøfligt nær både havet, stranden og byens udvalg af shopping, restauranter og underholdning. Det er simpelthen et vidunderligt sted for hele familien at nyde svensk sommer!

  Ved First Camp Hagön – Halmstad spreder den kilometer lange østlige strand sig med varmt blødt sand og inviterer dig til at slappe af, svømme og lege. Hvis du vil sætte en pause på strandholdet et stykke tid, er der blandt andet en minigolfbane, boulebane, legeplads, hoppepude og græsarealer til boldspil på destinationen. I højsæsonen tilbydes guidede aktiviteter også for børnene.

  Med bus, bil eller cykel kan du nemt komme til Halmstads indre by med dens mange restauranter, fremragende shopping og rig underholdning. Hvis du ønsker at udvide udsigterne yderligere, er Göteborg med Liseberg og vores naboland Danmark i en rimelig afstand til en dagstur.

  For golfentusiasten tilbyder Halmstad op til 12 golfbaner at svinge på. Eller måske vil du prøve fiskelykken? Så er der også mange gode steder til det.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 100 m
  location_city Nærmeste centrum: 5,3 km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Hagön – Halmstad er åben året rundt. Andre enheder såsom bistro og butik har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  29 april til 9 juni
  mandag - søndag 09:00 - 19:00
  10 juni til 22 juni
  mandag - søndag 08:00 - 20:00
  23 juni til 13 august
  mandag - søndag 08:00 - 22:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Upptäck mer med First Camp Club

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Oplev vores hytter

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere