First Camp Hagön-Halmstad - First Camp Gå til indhold

Ett guldkorn på västkusten

First Camp Hagön-Halmstad

 • Bare 6 kilometer fra Halmstad ligger First Camp Hagön-Halmstad, indlejret i grønne omgivelser og med det salte Nordsøen som sin nærmeste nabo. Her forbliver du dejlig og behagelig og på samme tid uhøfligt nær både havet, stranden og byens udvalg af shopping, restauranter og underholdning. Det er simpelthen et vidunderligt sted for hele familien at nyde svensk sommer!

  Ved First Camp Hagön-Halmstad spreder den kilometer lange østlige strand sig med varmt blødt sand og inviterer dig til at slappe af, svømme og lege. Hvis du vil sætte en pause på strandholdet et stykke tid, er der blandt andet en minigolfbane, boulebane, legeplads, hoppepude og græsarealer til boldspil på destinationen. I højsæsonen tilbydes guidede aktiviteter også for børnene.

  Med bus, bil eller cykel kan du nemt komme til Halmstads indre by med dens mange restauranter, fremragende shopping og rig underholdning. Hvis du ønsker at udvide udsigterne yderligere, er Göteborg med Liseberg og vores naboland Danmark i en rimelig afstand til en dagstur.

  For golfentusiasten tilbyder Halmstad op til 12 golfbaner at svinge på. Eller måske vil du prøve fiskelykken? Så er der også mange gode steder til det.

  Info

  Öppettider
  First Camp Hagön-Halmstad har öppet året runt.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  9 august til 27 september
  Hver dag 09:00 - 19:00
  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Servicebutik
  Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och sortimentet fylls successivt på under försäsongen.

  Praktisk info

  Upptäck mer med First Camp Club

  Læs mere

  Snooza hemresan - bli säsongsgäst

  Læs mere

  Upptäck våra stugor

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading