Standplads Gunnarsö - 48 platser i fantastisk miljö - First Camp Gå til indhold

Barnvänliga stränder i charmig skärgårdsmiljö

Barnvänliga stränder i charmig skärgårdsmiljö

Barnvänliga stränder i charmig skärgårdsmiljö

Standplads Gunnarsö

Velkommen til Standplads Gunnarsö!

Standpladsen ved smukke Gunnarsö ligger lige ved campingpladsens indkørsel, og her er der hele 48 pladser til dig, som kommer i autocamper. Herfra er der kun 50 meter til nærmeste havbugt og 300 meter til klippebadning og skønne strande.

På standpladsen er der et servicehus med alle faciliteter, el-standere ved samtlige pladser og en fin latrin til nemme tømninger.

Ind- og udtjekning

Indtjekning sker i receptionen. Er receptionen lukket, når du ankommer? Ring 0771-101200, så får du hjælp af vores Contact Center og kan derefter nemt hente dit campingkort i nøgleboksen, som findes til venstre for receptionsdøren.

Indtjekning: fra kl. 13.00.
Udtjekning: senest kl. 11.00.

Standplads Gunnarsö er lukket om vinteren.

Bestilling og priser

Du kan nemt bestille og betale online eller via telefon. Vær venligst opmærksom på, at drop-in udenfor receptionens åbningstider kun er muligt i sommersæsonen.

Pris pr. døgn: Søg efter pris i onlinebestillingen.

Find vej 

Östersjövägen 103, 572 63 Oskarshamn
Koordinater: 57.25207268975068, 16.49232655763626
Find vej

40% på camping og hytter 🌟

Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter