First Camp Gränna - Vättern - Camping med 459 platser och en fin stugby. Gå til indhold

First Camp Gränna – Vättern

 • Det er ikke svært at holde af Gränna, denne 4-stjernede campingplads med +400 pladser og et stort hytteområde ved vandet i Polkagrisens hjemby. Her bor du centralt ned til Vätterns strandkant, midt i havneområdet med gåafstand til Gränna centrum. Servicebygningerne er moderne med brusebad, vaske- og puslerum, køkken og vaskeri. Der er også en servicebutik og restauranter. Badesøen med den lavvandede sandstrand ligger lige uden for døren.

  På den nærliggende havn summer det af liv fra caféer og restauranter, og der er færger med flere daglige afgange til Visingsö, Sveriges smukkeste indlandsø.

  Gränna er en oase med den hyggelige bymidte, fyldt med butikker i gammeldags landsbystil og mange seværdigheder med tilknytning til Sveriges historie, for eksempel Andrémuséet midt i byen. Du, der har besøgt Gränna, ved at det er polkagrisens hjemby. Her koges der hver eneste dag i højsæsonen i så godt som hver eneste lille slikbutik langs Brahegatan.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 700 m
  location_city Nærmeste centrum: 1 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Gränna – Vättern har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Grenna Bluegrass Festival
  Den 20. august arrangeres den årlige Grenna Bluegrass Festival. Stemningen vil være i top i hele Gränna, latter og musik kan derfor vare lidt senere på natten end normalt.

  Praktisk info

  Vores vandretips

  Læs mere

  Børnenes Gränna

  Læs mere

  At cykle i Gränna

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter