First Camp Gränna - Vättern - Camping med 459 platser och en fin stugby. Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Gränna – Vättern

 • Det er ikke svært at holde af Gränna, denne 4-stjernede campingplads med 429 pladser og et stort hytteområde ved vandet i Polkagrisens hjemby. Her bor du centralt ned til Vätterns strandkant, midt i havneområdet med gåafstand til Gränna centrum. Servicebygningerne er moderne med brusebad, vaske- og puslerum, køkken og vaskeri. Der er også en servicebutik og restauranter. Badesøen med den lavvandede sandstrand ligger lige uden for døren.

  På den nærliggende havn summer det af liv fra caféer og restauranter, og der er færger med flere daglige afgange til Visingsö, Sveriges smukkeste indlandsø,

  Gränna er en oase med den hyggelige bymidte, fyldt med butikker i gammeldags landsbystil og mange seværdigheder med tilknytning til Sveriges historie, for eksempel Andrémuséet midt i byen. Du, der har besøgt Gränna, ved at det er polkagrisens hjemby. Her koges der hver eneste dag i højsæsonen i så godt som hver eneste lille slikbutik langs Brahegatan.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 700 m
  location_city Nærmeste centrum: 1 km
  Sommerferie 2022 😎

  Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  First Camp Gränna – Vättern har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  29 april til 9 juni
  mandag - søndag 09:00 - 19:00
  10 juni til 22 juni
  mandag - søndag 08:00 - 20:00
  23 juni til 13 august
  mandag - søndag 08:00 - 22:00
  14 august til 25 september
  mandag - søndag 09:00 - 18:00
  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Praktisk info

  Vores vandretips

  Læs mere

  Børnenes Gränna

  Læs mere

  At cykle i Gränna

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere