First Camp Glyttinge-Linköping - First Camp Gå til indhold

Centralt i Linköping

First Camp Glyttinge-Linköping

 • First Camp Glyttinge-Linkping ligger tæt på E4-motorvejen og er Linköpings mest centralt beliggende campingplads. Her finder du en smuk og børnevenlig campingplads med charmerende indkvartering til forskellige lejepriser. Linköping tilbyder en række interessante steder at udforske og aktiviteter for alle aldre. Tæt på campingpladsen finder du Kolmården Zoo og Astrid Lindgren forlystelsespark. Dette gør Glyttinge til det perfekte udgangspunkt for sjove dagsture.

  På Camping Glyttinge er der altid noget sjovt at gøre. Med byen Linköping i nærheden har du en række kultur, aktiviteter, sport og shopping for hele familien at vælge imellem. Her finder du Gamla Linköpings friluftsmuseum, Östergötlands museum, det svenske luftvåbenmuseum og også et meget populær vandland.

  Glyttinge er også et perfekt eksempel for dem af jer, der vil tage en bådtur langs Göta-kanalen eller foretage en dagstur til Kolmården zoologisk have og Astrid Lindgren temapark.

  På campingpladsen er der også en stor og smuk legeplads for børnene og en minigolfbane for hele familien at nyde.

  Info

  Öppettider
  First Camp Glyttinge-Linköping har öppet året om.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  31 august til 27 september
  Hver dag 10:00 - 18:00
  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Kiosk
  Kiosken har samma öppettider som receptionen.

  Kontantfritt
  Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading