First Camp Frösön-Östersund - First Camp Gå til indhold

Med magnifik utsikt över Storsjön

First Camp Frösön-Östersund

 • First Camp Frösön-Östersund med udsigt over søen Storsjön ligger kun få minutter væk fra Östersund. Dette er det perfekte sted at nyde livet, roen og naturen. Campingpladsen er åben hele året rundt, og her tilbydes du en bred vifte af aktiviteter i både sommer og vinter. Hvem ved, måske er du heldig nok til at se udyret i søen, Storsjöodjuret, under din ferie.

  Med forbindelse til campingpladsen er der flere historiske vandrestier, der giver dig mulighed for at udforske Jämtlands historie og storslåede natur. Her kan du også nyde en runde minigolf, petanque, et spil basketball eller beachvolley og for de yngste medlemmer af familien har vi også en legeplads.

  Hvis du vælger at bo på stedet i løbet af dagene, finder du udsigten over søen Storsjön meget flot og afslappende. Hvis du hellere vil bruge din dag på at udforske, kommer du til byen Östersund og alle dens shopping og restauranter på blot et par minutter. Tæt på campingpladsen finder du også Frösö golfbane, Frösö zoo og Frösö tårn med sin storslåede udsigt. Museet og den historiske park Jamtli er bestemt også et besøg værd.

  Om sommeren kan søen Storsjön byde på dage i varmen på bredden af søen. For dem, der ønsker det, er der også et område til at surfe. Om vinteren er det meget populært at stå på skøjteløb, når isen er tyk nok på søen eller besøge vinterparken.

  Info

  Öppettider
  Stugbyn på First Camp Frösön-Östersund har öppet året runt. Campingen har öppet 15 maj – 27 september 2020.

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  28 september til 26 marts
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Kiosk
  Kiosken har samma öppettider som receptionen.

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Laddar karta...

  Loading