Gå til indhold

Med magnifik utsikt över Storsjön

First Camp Frösön-Östersund

 • First Camp Frösön-Östersund med udsigt over søen Storsjön ligger kun få minutter væk fra Östersund. Dette er det perfekte sted at nyde livet, roen og naturen. Campingpladsen er åben hele året rundt, og her tilbydes du en bred vifte af aktiviteter i både sommer og vinter. Hvem ved, måske er du heldig nok til at se udyret i søen, Storsjöodjuret, under din ferie.

  Med forbindelse til campingpladsen er der flere historiske vandrestier, der giver dig mulighed for at udforske Jämtlands historie og storslåede natur. Her kan du også nyde en runde minigolf, petanque, et spil basketball eller beachvolley og for de yngste medlemmer af familien har vi også en legeplads.

  Hvis du vælger at bo på stedet i løbet af dagene, finder du udsigten over søen Storsjön meget flot og afslappende. Hvis du hellere vil bruge din dag på at udforske, kommer du til byen Östersund og alle dens shopping og restauranter på blot et par minutter. Tæt på campingpladsen finder du også Frösö golfbane, Frösö zoo og Frösö tårn med sin storslåede udsigt. Museet og den historiske park Jamtli er bestemt også et besøg værd.

  Om sommeren kan søen Storsjön byde på dage i varmen på bredden af søen. For dem, der ønsker det, er der også et område til at surfe. Om vinteren er det meget populært at stå på skøjteløb, når isen er tyk nok på søen eller besøge vinterparken.

  Boka nu, betala sen.

  Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

  Info

  Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Frösön finns här som vanligt.

  Öppettider
  Stugbyn är öppen året om. Campingen har öppet till 15 maj-27 september

  Reception
  Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

  3 april til 31 maj
  mandag - lørdag 10:00 - 18:00
  søndag 10:00 - 13:00
  1 juni til 17 juni
  Hver dag 10:00 - 18:00
  18 juni til 8 august
  Hver dag 10:00 - 20:00
  9 august til 30 august
  mandag - lørdag 10:00 - 18:00
  søndag 10:00 - 13:00
  31 august til 27 september
  mandag - lørdag 09:00 - 18:00
  søndag 09:00 - 13:00
  28 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Lukket

  Kiosk
  Kiosken har samma öppettider som receptionen.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

  Laddar karta...

  Loading