First Camp Frösön - Östersund - First Camp Gå til indhold

Med magnifik utsikt över Storsjön

First Camp Frösön – Östersund

 • First Camp Frösön – Östersund med udsigt over søen Storsjön ligger kun få minutter væk fra Östersund. Dette er det perfekte sted at nyde livet, roen og naturen. Campingpladsen er åben hele året rundt, og her tilbydes du en bred vifte af aktiviteter i både sommer og vinter. Hvem ved, måske er du heldig nok til at se udyret i søen, Storsjöodjuret, under din ferie.

  Med forbindelse til campingpladsen er der flere historiske vandrestier, der giver dig mulighed for at udforske Jämtlands historie og storslåede natur. Her kan du også nyde en runde minigolf, petanque, et spil basketball eller beachvolley og for de yngste medlemmer af familien har vi også en legeplads.

  Hvis du vælger at bo på stedet i løbet af dagene, finder du udsigten over søen Storsjön meget flot og afslappende. Hvis du hellere vil bruge din dag på at udforske, kommer du til byen Östersund og alle dens shopping og restauranter på blot et par minutter. Tæt på campingpladsen finder du også Frösö golfbane, Frösö zoo og Frösö tårn med sin storslåede udsigt. Museet og den historiske park Jamtli er bestemt også et besøg værd.

  Om sommeren kan søen Storsjön byde på dage i varmen på bredden af søen. For dem, der ønsker det, er der også et område til at surfe. Om vinteren er det meget populært at stå på skøjteløb, når isen er tyk nok på søen eller besøge vinterparken.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 2 km
  location_city Nærmeste centrum: 6,5 km
  40% på camping og hytter 🌟

  Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

  Info

  Åbningstider
  Hyttebyen på First Camp Frösön – Östersund er åben hele året rundt. Campingpladsen er også åben, men servicehusene er lukkede om vinteren.

  Destinationen er bemandet
  Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Kontantfri
  Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

  Kiosk
  Kiosken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

  Storsjöcupen 
  I uge 27 2023 arrangeres der en stor fodboldturnering i Östersund, hvorfor mange unge mennesker vil bo i området. Der må derfor forventes lidt ekstra liv og aktivitet om eftermiddagen og aftenen.

  Praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter