Camping - First Camp Gå til indhold

Black Friday - 40% på camping og hytter! Book med koden: FRIDAY21

Til tilbuddet

En unik perle i Sønderjylland

Camping

På First Camp Frigård – Flensborg Fjord gør vi alt hvad vi kan for at dit ophold bliver fantastisk.

Hos os har kan du tjekke ind på pladsen fra kl. 13.00 på ankomstdagen og udcheckning til kl. 11.00 på afrejsedagen. I vores online booking kan du vælge lige netop den plads du kunne tænke dig, mod et mindre gebyr på kr. 125,-

Fleksibel camping – Book med Flex

Flex er den fleksible mulighed. Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. Telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling.

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere