First Camp Skovlund Strand-Lillebælt - First Camp Gå til indhold

Etagecamping med havudsigt på Fyn

First Camp Skovlund Strand-Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, tennis, klappedyr, butik, café og måske Fyns flotteste havudsigt er Camping Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien. Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for din ferie – hvad enten du skal holde den med dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til, men også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre jeres sommerferie til en mindeværdig oplevelse. Med en placering, der ligger centralt mellem de helt store turist- og børnefamilieattraktioner på Fyn samt Syd- og Sønderjylland er Skovlund Camping med sit store vandland og ikke mindre end 5 legepladser et paradis for børn i alle aldre.

Fra vores campingplads har du udsigt over den billedskønne Båring Vig, der med sine smukke vande giver anledning til både dukkerter, havkajaksejlads og fiskeri. Fra de fleste pladser er der den mest fantastiske udsigt til indsejlingen til Lillebælt, hvor fragtskibe, tankere krydstogtskibe og lystbåde kan ses i det fjerne.  Vi er stolte over at have det, som mange af vores gæster betegner som Fyns bedste udsigt.

Middelfarts campingplads med stort vandland

Selvom vi er tæt på havet, har vi et stort badeland med aktiviteter for alle vandhunde – store som små. I vores opvarmede pool skal der være plads til alle og derfor har vi gjort os umage for at indrette det, så alle kan have det sjovt – uden at det bliver for vildt for de mindste. Vandlandet er indrettet med flere bassiner, vandrutsjebaner til både små og store, bobleområde og vandfald. Skovlund Campings store badeland gør bare sommeren endnu bedre!

Book nu, betal senere.

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Til skovlund-camping.dk

Åbningstider lavsæson

Mandag 10:00 – 17:00
Tirsdag 10:00 – 17:00
Onsdag 10:00 – 17:00
Torsdag 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 08:00 – 20:00
Søndag 08:00 – 16:00

Butikk
I butikken kan du finde alt det nødvendige til et dejligt opholdUdover kolde øl og temperet rødvin kan vi også tilbyde friske lokale grøntsager og du kan bestille “rigtig” bagerbrød.

Praktisk info

Hytter på Skovlund

Læs mere

Vandland for familien

Læs mere

First Camp i Danmark

Læs mere

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading