Viking theme - First Camp Gå til indhold

Familieeventyr med badeland og havnær beliggenhed

Campingferie for hele familien!

Campingferie på Fyn!

Nyd en campingferie på Fyn!

Træd ind i vikingernes verden

På Hasmark Strand Camping træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg. Denne borg er kernen på pladsen og huser blandt andet receptionen, restauranten og butik.

Den store vikingeborg er inspireret af den nordiske mytologi. I Valhalla byder vi op til sjov og løjer med bl.a. bingo banko, karaoke eller disko. Restaurant Freja byder på lækre buffeter og er indrettet i en autentisk vikingestil. Derudover er vores selskabslokale Frigg ligeledes indbydende til gode fester, og fra Frigg er der adgang til Odins Tårn, hvor der er udsigt ud over hele campingpladsen.

Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Toget, Thor-Ekspressen tager alle en tur med rundt på campingpladsen, som kører hver dag i højsæsonen.

Fra vores badelandet kan I komme op i wellness-afdelingen, Norne. Der er også præget af myter fra den nordiske mytologi. Der er blandt andet en smuk dekoreret bænk, som er inspireret af Thors fangst af Midgårdsormen.

Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor i vores vikingeverden.

Som vikingerne ville sige: ”Alu, alu, laukr!”

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading