Telt - First Camp Gå til indhold

Familieeventyr med badeland og havnær beliggenhed

Campingferie for hele familien!

Campingferie på Fyn!

Nyd en campingferie på Fyn!

Hvorfor ligge i telt på Hasmark Strand Camping?

Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus.

Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt lækre køkkenfaciliteter, der gør jeres teltferie meget lettere. Se mere om priserne i servicebygningerne her.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der indtjekning fra kl 14.00.
På afrejsedagen er der udtjekning senest kl 12.00.

Servicebygningerne gør teltferien lettere

Midt på pladsen, lige bag vikingeborgen, ligger vores servicebygning.

Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter. På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små.

Bagved er vores køkken, hvor der udover kogeplader og vaske, også er mikroovne til popcorn eller andet, almindelige ovne og opvaskemaskiner.
Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie.

Det er også i denne bygning, at pladsen har et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading