Pladser - First Camp Gå til indhold

Familieeventyr med badeland og havnær beliggenhed

Campingferie for hele familien!

Campingferie på Fyn!

Nyd en campingferie på Fyn!

På Hasmark Strand Camping kan i få alletiders campingferie med familien!

Pladskategorier:

Vi tilbyder fem pladskategorier, som beskrevet herunder:

Diamantpladser er ca. 140mstore med både vand og afløb på hver enkelt plads. På disse skønne pladser er der adgang til vores luksus toiletbygning. Diamantpladserne er lyseblå på pladskortet og har numrene 500 – 528

Platinpladser er de blå på pladskortet og har alle vand og afløb, samt TV direkte på pladsen. Det er også i platinområdet, der er adgang til vores nye 5-stjernede toiletbygninger og flere små legepladser, der giver mulighed for, at de mindste kan lege lige uden for campingvognen.

Guldpladser er de gule pladser på kortet. De er alle mellem 90-100 m2, også her har alle pladser vand, afløb og TV. Der er flot tilvoksede hække til nabopladserne i hele området.

Sølvpladser er de grå pladser på kortet. Sølvpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning, legeplads eller ved strandparken.

Bronzepladser er de brune på pladskortet. Super fine pladser, hvor der er strøm på alle pladser.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen er der tjek ind fra kl 14.00.
På afrejsedagen er der udtjekning senest kl 12.00.

Meget mere end en almindelig campingplads

Vores campingplads rummer nogle skønne faciliteter for både voksne og børn.

For eksempel er vores badeland populært – både indendørs og udendørs, stranden ligger tæt på pladsen. Desuden er der ofte arrangeret aktiviteter for børnene – lige fra fodbold på boldbanen til trylledejskreationer i vores kreative værkstad.

Ønsker I, at se hvad Danmarks Bedste Campingplads 2013, 2014 og 2018 har at tilbyde, så kig forbi First Camp Hasmark Strand-Nordfyn.

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading