Aloha Camp - First Camp Gå til indhold

Bynær perle med dejlige badeoplevelser

Vi har åbent hele året!

Nyd en pragtfuld ferie med familien, i vores nye Aloha Camp område.

Masser af frihed uden biler eller stress. Aloha Camp er et område på campingpladsen specielt dedikeret til alle outdoor-typer. Til klimaentusiaster som ved hvor sejt det er at være CO2-neutral. Og til alle som værdsætter fremragende håndværk, selv om det er enkelt. Aloha Camp tilbyder motorfri zone, billig overnatning, samt frihed og fællesskab er nogle af de tanker der ligger bag.

Det miljørigtige Aloha Camp

Det miljørigtige Aloha Camp byder bl.a. på seks store Isabella-telte, som har to soverum, et opholdsrum og en veranda. For selvom det er primitiv livsstil, må det jo gerne være kvalitet og lækkert. Isabella-teltenes veranda er ideel til at nyde frokosten, som I kreerer i det nye, åbne og overdækkede køkken, der hører til Aloha Camp. I øvrigt med rigelig plads til, at I kan invitere naboteltet med til spisning.

Udover de store Isabella-telte er de også mulighed for at leje shelters og små spidstelte, som er placeret på repos i trætoppene. Der er altså mulighed for at vågne til fuglesang med en lille kæp i øret. Bogstaveligt talt.

Alternativ indkvartering

Glamping telt

Er campingferie lige noget for jer? Vil I gerne slippe for store investeringer i telt eller campingvogn? Så har vi det helt rigtige tilbud til jer!

Vi har nemlig oprettet et helt særligt teltområde som vi kalder Aloha Camp. Her har vi opstillet 6 store Luksus Glampingtelte i højeste kvalitet fra Isabella, og udstyret dem med møbler og senge så man glemmer at man er i et telt. Glampingteltene er luksus og komfort på første klasse. I slipper endda også for at skulle slå teltet op og pakke det ned igen. Det er kort sagt ligesom at tage på hotel i naturen.

Madlavning og opvask klares nemt i det store fælles udekøkken lige ved siden af teltet. Udekøkken er kun reserveret til de der overnatter i Aloha Camp.

Der er plads til 6 personer i teltet.

I glampingteltene findes der en dobbeltseng, 2 køjeseng, lounge-område og sofa, køleskab samt spiseplads. Derudover er der overdækket terrasse. Der er selvfølgelig strøm og lys i teltene. Det er udlejningstelte i absolut højeste kvalitet.

Glamping kombinerer det bedste fra den traditionelle ferie i campingvogn med den lidt mere primitive og nære teltferie. Vi har med vores glampingtelte skabt rammerne til den perfekte familieferie, langt fra hverdagens stress og mange gøremål.

Shelters

First Camp Bogense City-Nordfyn har også shelters til udlejning. Ønsker du en ferie i naturen, men stadig med komfort og aktiviteter i nærheden, er vores shelters lige noget for jer.

Shelters lejes ud på dagsbasis hele sæsonen, så selvom du f.eks. kun er på gennemrejse eller cykelferie, er der mulighed for en enkelt overnatning. Der er plads til 4 personer i en shelter, og der er mulighed for at leje skummadrasser, hvis I ikke selv medbringer jeres egne.

Madlavning og opvask klares nemt i det store fælles udekøkken lige ved siden af teltet, som kun er reserveret til de der overnatter i Aloha Camp.

Trætop telt

Vil du overnatte helt tæt på naturen? Så har vi en ganske unik mulighed her på First Camp Bogense City-Nordfyn, Trætop telte, med plads til 2 personer. Teltene er med adgang til bad og toilet, stort fælles køkkenområde og lige udenfor området.

Der er mulighed for at leje skummadresser til teltet, hvis du ikke selv medbringer luftmadres.

Teltene kan lejes dag til dag hele sæsonen, og da er placeret oppe i luften, anbefaler vi at du er godt gående.

Der er ikke strøm indlagt i teltet men ved ankomst udleveres der en lille lygte til teltet.

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading