First Camp Bogense City-Nordfyn - First Camp Gå til indhold

Bynær perle med dejlige badeoplevelser

Vi har åbent hele året!

First Camp Bogense City-Nordfyn

På First Camp Bogense Camping kan du campere hele året. Vi har nu vinteråbent på en del af pladsen. Prøv f.eks. en vinterplads.

Den er god nok; Bogense har bare alt

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense. Her er både noget til naturelskere og bymennesker, da Bogense trods sin beskedne størrelse har mange forskellige butikker, restauranter og supermarkeder.

Bogense er speciel på den måde, at man har bevaret byens historiske bygninger og stemning, men samtidig ikke er groet fast i gamle vaner. Således finder man i Bogense fremsynede tanker om byplanlægning og udvikling uden at hyggen er blevet glemt.

Tæt på alt

First Camp Bogense Camping ligger fem minutters gang fra bymidten, marina, havn og strand. Her er familien og fællesskabet i centrum og vi gør altid vores bedste for at skabe de rette rammer for dig og din familie, når I vælger at holde ferie hos os.
Uanset om man er til en ferie med rolig hygge eller gang i gaden, er Bogense og First Camp Bogense Camping det rette sted.

Velkommen til en betagende by – en perle på Fyn!

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER

Book nu, betal senere

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Åbningstider og sæsoner
Campingpladsen er åben hele året, og det er muligt at bruge vores selvbetjening ved check-in / out.

Du kan tjekke ind med eller uden en reservation, og du kan altid komme i kontakt med os, hvis noget går galt eller ikke fungerer som forventet.

Til bogensecamping.dk

Receptionen
Bommen er åben fra kl. 7.00 – 23.00. Færdsel på pladsen udenfor dette tidsrum, er kun tilladt i nødstilfælde.

Praktisk info

Hytter på Bogense City

Læs mere

Badeland for familien

Læs mere

First Camp i Danmark

Læs mere

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading