Pladser til vogn, telt eller autocamper - First Camp Bøsøre Strand - Fyn Gå til indhold

Svimlende badeeventyr direkte ved havet

5-stjernet camping på Fyn

5-stjernet camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand – Fyn – En af de hyggeligste campingpladser på Fyn

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn kan vi tilbyde 5-stjernet camping for hele familien. Hos os er der plads til samvær, afslapning og aktiviteter for både store og små, og jeres hund er altid velkommen. Med andre ord er I garanteret en campingoplevelse udover det sædvanlige. Med eller uden eget udstyr/gear.

Campingpladser på Bøsøre

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn har vi fire forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen. Nedenfor kan du se de forskellige pladstyper:

  • Sølvpladserne er med strøm på pladsen.
    De ligger på den bagerste halvdel af campingpladsen omgivet af dejlig natur.
  • Guldpladserne er med strøm på pladsen.
    De ligger forrest på campingpladsen.
  • Platinpladserne er med strøm, vand, afløb og antenne stik med DR kanaler på pladsen. De ligger forrest på campingpladsen tæt på de mange legepladser og badelandene.
  • Diamantpladserne er vores største pladser med strøm, vand, afløb og antenne stik med DR kanaler på pladsen. De ligger midt på campingpladsen og tæt på en mindre legeplads.

På helligdage og i efterårsferien kan du få et supergodt tilbud i egen vogn.

MEAL DEAL-pakke

Hos Bøsøre tilbyder vi camping med MEAL DEAL – et koncept som du måske kender det fra udlandet. Her får du det i en familievenlig udgave, hvor der er lækkerier for børn og voksne. En ferie hos os er en 5-stjernet camping oplevelse, hvor der kræses om jer fra start til slut.

Se mere om MEAL DEAL her

En af de mest børnevenlige campingpladser på Fyn

Her er et væld af faciliteter og aktiviteter for store og små. Hvad med en tur i vores indendørs tropiske badeland eller prøv de mange rutsjebaner i vores udendørs vandland? Vi har 4 legepladser og i den eventyrlige Rosen haven er der petanque bane og gamle spil. Vi har moon-cars, fodboldgolf og minigolf bane. På stranden er der bålplads og vollybane.

Flex = pengene tilbage, hvis du skifter mening

Book din ferie med Flex - så kan du skifte indtil 15 dagen før ankomst og få dine penge tilbage!

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere