Pladser - First Camp Gå til indhold

Svimlende badeeventyr direkte ved havet

5-stjernet camping på Fyn

5-stjernet camping på Fyn

First Camp Bøsøre Strand-Sydfyn – En af de hyggeligste campingpladser på Fyn

Hos First Camp Bøsøre Strand-Sydfyn kan vi tilbyde 5-stjernet camping for hele familien. Hos os er der plads til samvær, afslapning og aktiviteter for både store og små, og jeres hund er altid velkommen. Med andre ord er I garanteret en campingoplevelse udover det sædvanlige. Med eller uden eget udstyr/gear.

Campingpladser på Bøsøre

Hos First Camp Bøsøre Strand-Sydfyn har vi fire forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen. Nedenfor kan du se de forskellige pladstyper:

  • Sølvpladserneer min. 100 kvm. og med strøm på pladsen.
    De ligger på den bagerste halvdel af campingpladsen omgivet af dejlig natur.
  • Guldpladserneer min. 100 kvm. og med strøm på pladsen.
    De ligger forrest på campingpladsen.
  • Platinpladserneer 100 kvm. og med strøm, vand, afløb og antenne stik med DR kanaler på pladsen. De ligger forrest på campingpladsen tæt på de mange legepladser og badelandene.
  • Diamantpladserneer 140 kvm. og med strøm, vand, afløb og antenne stik med DR kanaler på pladsen. De ligger midt på campingpladsen og tæt på en mindre legeplads.

På helligdage og i efterårsferien kan du få et supergodt tilbud i egen vogn. Alle vores tilbud er inkl. strøm, husstanden og plads. Pladserne kan bookes online under ”helligdage” pladser.

Deluxe-pakke

Hos Bøsøre tilbyder vi camping med DeLuxe – et koncept som du måske kender det fra udlandet. Her får du det i en familievenlig udgave, hvor der er lækkerier for børn og voksne. En ferie hos os er en 5-stjernet camping oplevelse, hvor der kræses om jer fra start til slut.

Book Deluxe-pakke her.

En af de mest børnevenlige campingpladser på Fyn

Her er et væld af faciliteter og aktiviteter for store og små. Hvad med en tur i vores indendørs tropiske badeland eller prøv de mange rutsjebaner i vores udendørs vandland? Vi har 4 legepladser og i den eventyrlige Rosen haven er der petanque bane og gamle spil. Vi har moon-cars, fodboldgolf og minigolf bane. På stranden er der bålplads og vollybane.

Book nu, betal senere.

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading