Badeland - First Camp Gå til indhold

Svimlende badeeventyr direkte ved havet

5-stjernet camping på Fyn

5-stjernet camping på Fyn

Tropisk badeland for hele familien

Vores indendørs badeland er åbent med begrænsninger på hvor mange der må opholde sig i området.

Bøsøre Strand Feriepark er et af Fyns bedste badelande, hvor der er plads til sjov og afslapning – både udendørs og indendørs. Hele familien kan holde ferie med badeland med solbadning og spa til de voksne, og vandrutsjebaner til børnene.

Ferie med badeland – Indendørs og udendørs vandland på Fyn

Det er en stor fornøjelse at se, hvordan både de lokale i området og vores overnattende gæster har glæde af vores badeland her på Fyn. Det indvendige badeland er indrettet i tre niveauer med en sauna øverst. Her kan man sidde og nyde den utrolig flotte udsigt over Storebælt.

Det øverste bassin er 80 cm dybt, her kan du prøve vores Surfing Hill, som er en af vores vandrutsjebaner. Fra den havner du i det store bassin, som er 128 cm dybt. Badelandets børnebassin er 30 centimeter dybt, hvor børnene kan plaske i det varme vand.

Vandland på Fyn – Gå på eventyr i vores rutsjebaner

I vores badeland har vi fire vandrutsjebaner. Den højeste er hele 6,5 meter, og den laveste er kun 1 meter. Alle rutsjebaner har af sikkerhedsmæssige årsager alle sammen lukkede rør.

Åbningstider Badeland

INDENDØRS BADELAND
Lavsæson
man – søn
10.00 – 20.00
Højsæson
man – søn
10.00 – 22.00
UDENDØRS BADELAND
Skolernes sommerferie 10.00 – 19:00

Spa, solbadning og drinks til de voksne

I vores spabade kan du få masseret hele kroppen i det 37 grader varme vand, så du kan blive helt afslappet og afstresset. Mens dine børne pjasker i de små bassiner i vores badeland, kan du selv tage en slapper på en af vores solsenge. Bøsøre har således både et badeland til børn og et wellness-fokus, som kan møde de voksnes behov. Trænger du til en opfrisker, kan du besøge vores havfruebar, hvor vi serverer kolde drinks til både store og små. Skulle man blive sulten, kan der købes små, lune rette.

Book nu, betal senere.

Book nu. Betal kun 30 %. Spar. Længes. Når der er 30 dage til din ankomst, betaler du resten af ferien på en nem måde.

Info

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading