First Camp Enåbadet - Rättvik Gå til indhold
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

First Camp Enåbadet – Rättvik

 • Lige ved Siljan-søen ligger Rättvik med røde træhuse, glitrende vand, folkedragter, og området er kendt for de blanke veteranbiler i Classic Car Week. Ved den stille, slyngede Enå, med et rigt kulturliv og et bredt underholdningstilbud findes der alt, hvad du har brug for til en mindeværdig ferie. Her kan du bestille en campingplads med egen strand langs Enåen eller egen bådebro til solbadning, fiskeri eller langbord. Flere af pladserne ligger desuden på halvøer og udgør små campingbyer inde på området.

  På campingpladsen findes badehuset Enåbadet med svømmeskole, vandgymnastik og andre vandaktiviteter. Til børnene er der en lille pool med legehjørne.  På solskinsdage åbnes hele langsiden mod syd op til solaltanen med solsenge og legepladsen lige ved siden af.

  Nyd en fredelig campingferie med kun 10 minutter til centrum, Siljan og selvfølgelig alle bygdens begivenheder. Gå ikke glip af musikken i det gamle kalkbrud Dalhalla, de kendte markeder i Rättviks centrum.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 1km
  location_city Nærmeste centrum: 1km

  Info

  Åbningstider
  First Camp Enåbadet – Rättvik har åbent hele året. Campingpladsens butik har forskellige åbningstider afhængigt af årstiden.

  Ansvarlig for udlejning
  Svenska Campingpärlor AB med org.nr: 556528-3628.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  1 november til 7 april
  mandag - fredag 10:00 - 20:00
  lørdag 12:00 - 16:00
  søndag Ubemandet
  Praktisk info

  Vinteraktiviteter

  Læs mere

  Enåbadets Svømmehal

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvor er din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

  Henter kortet...

  Henter

  Læsningstips til campinglivet

  Kør på mountainbike om efteråret/foråret

  Læs mere

  Din guide til Skåne

  Læs mere

  11 tips til mindre campingpladser

  Læs mere