First Camp Ekudden-Mariestad - First Camp Gå til indhold

Sjönära med stor mysfaktor

First Camp Ekudden-Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden-Mariestad, som har alverden at byde på. Vores gæster rejser fra hele verden for at tilbringe deres ferie her! Med den gode atmosfære og komfort er campingpladsen det perfekte sted at tilbringe din familieferie. Vänern-søen tilbyder dig en forfriskende svømmetur og tæt ved campingpladsen finder du også Ekudden, en udendørspool med opvarmet vand. Her vil du bo tæt på byen Mariestad.

I forbindelse med campingpladsen finder du en strand, en udendørs pool med opvarmet vand, en minigolfbane og for børnene er der en sjov legeplads og en meget populær børneklub.

Med motorvejen E20 og byen Mariestad tæt ved er der også en masse kultur for dig at udforske. Få en dejlig frokost, kig dig rundt i de små og unikke butikker og de store mærkebutikker, tag en bådtur langs Göta kanal eller tag på en cykeltur på den smukke ø Brommö. Hvis du kan lide at spille golf, er der også Mariestad GK – en af ​​Skaraborgs fineste golfbaner – kun 3 kilometer væk.

Info

Åbningstider
First Camp Ekudden-Mariestad er lukket for sæsonen og åbner igen den 26. marts 2021. Andre enheder såsom restauranten og butikken har forskellige åbningstider afhængigt af sæson.

Service butik
Servicebutikken er åben 26. marts – 26. september 2021. Sortimentet genopfyldes gradvist i præ-sæsonen.

Bistro
Bistroen er lukket for sæsonen og åbner igen i 2021.

Kontantfri
Vi er en helt kontantfri destination. Vi accepterer selvfølgelig alle standard debet- og kreditkort.

Praktisk info

Upptäck våra stugor

Læs mere

Snooza hemresan - bli säsongsgäst

Læs mere

Bli medlem - få mer!

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading