Ekerum Camping, a 4-star camping gem next to kalmarsund Gå til indhold

First Camp Ekerum – Öland

 • På Ekerum er der et stort udbud af forskellige indkvarteringer. Alternativerne er mange, og uanset om du ønsker en ståplads til din autocamper, campingvogn eller en teltplads, ønsker at leje en hytte eller beboelsesvogn, så er der noget for dig.

  Vores campingplads Ekerum – Öland ligger naturskønt ved Kalmarsund og er nabo til naturreservatet Halltorps Hage. Campingpladsen er især afholdt af børnefamilier og naturinteresserede. På stranden er der en stor legeplads og en stor hoppepude. Vi tilbyder også et bredt udbud af aktiviteter så som eventyrgolf, trædebiler og hoppepude. Sørg for at gå tur langs vandet og nyd den lyse strand, de åbne udsigter og de grønne strøg. Ønsker du mere natur kan vi tippe om et besøg i det nærliggende reservat.

  God mad hører altid med til ferien. Tag en afslappende stund ved pool-området med en is i hånden eller en pizza. Nærheden til Borgholm og Kalmar giver muligheder for udflugter med shopping, fornøjelse og sightseeing. Gå heller ikke glip af Färjestaden med butikker og en fin beliggenhed lige ved vandet.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 100 m
  location_city Nærmeste centrum: 3 km
  Bookingen for 2023 er åben! 🎉

  Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Ekerum – Öland er nu åben og lukker efter “Skördefesten” i oktober. Åbner igen i foråret 2023.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  Booking
  I ugerne 28-31 bookes vores hytter søndag-søndag, torsdag-søndag eller søndag-torsdag!

  Aldersgrænse
  Bemærk, at destinationen har en aldersgrænse på 25 år i midsommer 22-25/6 2023.

  14 august til 2 oktober
  Hver dag 09:00 - 18:00
  Praktisk info

  Vandring & Løbning

  Læs mere

  Cykelbil & trædebil

  Læs mere

  Sæsonplads i Ekerum

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter