First Camp Duse Udde - Säffle Gå til indhold

First Camp Duse Udde – Säffle

 • Velkommen til vores camping Duse Udde uden for Säffle! Her tilbydes du alt fra kultur og historie til eventyr og aktiviteter af alle mulige slags.

  Duse Udde er en rigtig perle i smukke omgivelser. Naturen byder på fine natur- og cykelstier og et rigt dyreliv. Her er fantastiske bademuligheder med børnevenlige strande og hyggelige klipper. Med en fantastisk udsigt over Vänerhavet ligger det mere end hundrede år gamle fyr, som i dag er en hyggelig restaurant. På området er der både boldsportsområder og legepladser som de rigtige faciliteter for et rigtigt skønt ophold.

  Tag for dig af det du holder mest af – vidtstrakte skove, åbne landskaber og ikke mindst Vänerkysten med de vidtstrakte udsigter og den smukke skærgård. Säffle venter med den klassiske värmlandske gæstfrihed,så du kan opdage, smage og nyde det i dit eget tempo.

  Børneklub
  barbell Træningsprogram
  Aftenunderholdning
  pool Swimmingpool
  child Børnepool
  Bistro/Restaurant
  shop Butik/Kiosk
  Frokostpose
  Husdyrsvenligt
  Legeplads
  Nærmeste strand/bad: 0 m
  location_city Nærmeste centrum: 7,4 km
  Book 3 nætter, betal for 2

  Benyt rabatkoden: HYTTEHYGGE22 - book 3 nætter, betal kun for 2!

  Info

  Åbningstider
  First Camp Duse Udde – Säffle har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.

  Destinationen er bemandet
  Der er personale på området i åbningstiderne.

  26 september til 31 december
  mandag - fredag 08:00 - 17:00
  lørdag - søndag Ubemandet

  Butik
  I det samme hus som receptionen findes butikken på Duse Udde. Butikken har samme åbningstider som receptionen. Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

  Restaurant Fyren
  Velkommen til Restaurant Fyren som præcis som det lyder er et fyr med en vidunderlig udsigt mod Vänern. Her kan du nyde en god frokost eller middag eller hvorfor ikke både og? Restauranten er åben om sommeren.

  Praktisk info

  Udforsk naturen i Säffle

  Læs mere

  Relaxhytte

  Læs mere

  Opdag Säffle

  Læs mere

  Aktiviteter - på First Camp

  Hvad bliver din næste destination?

  Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

  Henter kortet...

  Henter