First Camp Strömstad - First Camp Gå til indhold

En diamant på västkusten

First Camp City-Strömstad

First Camp City-Strömstad er en rolig og naturvenlig campingplads i ægte Bohuslandske omgivelser. Strömstad er en rolig campingplads i et smukt område tæt på havet. Her kan du slappe af og nyde din ferie til fulde. Hos os kan du campere med din autocamper, campingvogn eller telt i et smukt miljø og en fantastisk udsigt. De fleste af vores steder er flade, brolagte og markerede.

Her er du også tæt på centrum af Strömstad, som har et stort udvalg af både shopping, restauranter og forskellige aktiviteter. En anden populær udflugt er til Kosterøerne uden for Strömstad, hvor du tager færgen hele dagen.

Oplev kysten og Strömstad med os!

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Strömstad finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp City-Strömstad har öppet året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

18 juni til 8 august
Hver dag 09:00 - 18:00
9 august til 30 august
mandag - lørdag 10:00 - 18:00
søndag 10:00 - 13:00

Incheckningsautomat
För campinggäster som kommer efter att receptionen är stängd finns en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Kontantfritt
Vi är en helt kontantfri destination. Detta innebär att det inte går att betala kontant hos oss eller växla utländsk valuta. Vi tar självklart emot alla vanliga betal- och kreditkort.

Praktisk info

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 40 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Laddar karta...

Loading